Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hva er den beste måneden å kjøpe en bil?

En ny bil er en stor investering og vite visse fakta kan gjøre forskjellen mellom en god avtale og en god del. Den viktigste faktoren i å kjøpe en bil timing; vite hvilken måned er det best å kjøpe ny bil kan du spare hundrevis, om ikke tusenvis, av dollar uten ekstra arbeid. Time Frame

nyttår modeller for biler kommer ut i september eller oktober i fjor. For eksempel de 2009 bilmodeller kommer ut i september eller oktober 2008. Selv om noen modeller kan komme ut litt tidligere og noen modeller kommer ut litt senere, er disse to månedene vanligvis betraktet som den beste måneden å få en ny bil.
Hensyn

Når du kjøper en ny bil i høst, er det best å se på tidligere års modeller først. Vanligvis har auto forhandlere allerede plassert sine bestillinger for de nye modellene og kan ha å gjøre plass for innkommende biler. Derfor vil de være mer villige til å gjøre en avtale på bilen bare for å få den av lot.Additionally, gå til forhandleren i slutten av september, oktober, eller til og med slutten av august kan sette deg i en bedre forhandlingsposisjon :. giveren ikke vet hvor mange biler han skal selge, men han vet hvor mye plass de trenger

Size

Forhandlere av forskjellig størrelser kan tilby ulike avtaler avhengig av størrelsen på sin mye. For eksempel kan en forhandler med en stor, romslig mye har nok plass til å absorbere ekstra inventar i september og oktober, mens mindre forretningene kanskje ikke. Dette kan arbeide til din fordel som behovet for å flytte inventar er en motiverende faktor i å gjøre bedre avtaler for customer.This er ikke å si at større forhandlere ikke kan være villig til å gjøre en avtale, de kan ha bestilt langt flere biler enn de kan håndtere så det kan lønne seg å sjekke disse stedene ut også under høsten shoppingtur.
Potential

Vanligvis bør du gå til forhandleren på slutten av september eller oktober for en annen grunn; salg kvoter. Hver selger opererer på oppdrag, og han har til å oppfylle et visst antall kvoter for å kunne fortsette å være ansatt hos forhandleren, hvis en selger konsekvent selger mindre enn kvoten, er han ikke en eiendel til forhandleren og kan finne seg arbeidsledige. Selv om det ikke er noen "desperate" selgere, det er priser, incentiver, og skryting rettigheter som går sammen med å være en bestselger som kan gjøre selv den mest velstående selger litt mer engstelig for å selge biler ved utgangen av måneden .
Misforståelser
p Det er misforståelse at å gå til en bilforhandler i høst er en garanti for en bedre pris: dette er en dårlig feil å gjøre. Bare ved å gjøre leksene dine kan du forvente å få en bedre deal.Going bil shopping i september eller oktober, men dette vil øke oddsen for at du får et bedre tilbud, bedre vilkår, eller enda noen statister som gratis oljeskift eller andre incentiver .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76335.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler