Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan starte en budkrig Mens New Car Shopping

Når du kjøper en ny bil, er en av de beste strategiene for å benytte for å få en fordelaktig posisjon som en kjøper å starte en budkrig mellom rivaliserende forhandlere. I lys av den økonomiske nedgangen den nye bilen markedet er et "kjøpers marked" med etterspørselen etter biler ekstremt lave. Bil selskaper sliter med å få kvalifiserte kjøpere på mye. Med litt forskning, tid og mental tøffhet, kan du starte en budkrig mellom forhandlere og dra nytte av kostnadene fordeler samt noen ekstra statister på den nye bilen. Hvordan får du den beste avtalen? Velg, koble til og avvise. Instruksjoner
Velg, Koble til og Avvis
en

Velg riktig redskap. Før du kjøper et nytt kjøretøy er det viktig å gjøre forskning om potensielle valg. Bil selskaper har gode nettsider med omfattende informasjon om sine biler. Noen av funksjonene du bør være oppmerksom på er: kostnadene for vedlikehold, kjørelengde, garanti, sikkerhet og pålitelighet. Du bør også finne ut hva standard funksjoner er på kjøretøyet du velge samt de ekstra funksjonene du ønsker. I noen stater, kan visse kjøretøy kjøres i høyt belegg kjøretøy baner selv om du kjører selv. Sjekk alltid priser med en tredje part som Kelley Blue Book, Consumer Reports, Carfax eller JD Power and Associates heller enn å stole utelukkende på produsenten for forskning på biler.
2

Bestem en "fair" pris for ønsket kjøretøy. Meninger varierer på hvor mye bilen selskapene gjør på en bil salg og hva en fair pris å betale for en bil skal være. Kunnskapsrike forhandlere vet at faktura kostnadene for biler lett kan finnes på internett og justere prisene tilsvarende. Finn en pris som er så nær den forhandleren faktura pris som mulig. De nevnte nettsteder, blant annet inkluderer de typiske anbefalte priser på de fleste biler.
3

Velg minst to forhandlere som har ønsket kjøretøy. Ved valg av forhandlere, må du også gjøre noen undersøkelser. Spør venner og familie hvor de har kjøpt biler. Gå på nettet og lese anmeldelser fra kunder og erfaringer de har hatt med dine utvalgte forhandlere. Pass på at forhandlere har den eksakte bilen du leter etter til riktig pris ved å sjekke deres inventar på deres nettsider.
4

Ring forhandlere og la dem vite at du kommer i. Det er også en god idé å starte forhandlingsprosessen over telefonen. La forhandleren vet at du er interessert i et bestemt kjøretøy. Gi dem bilparken nummer eller VIN (Vehicle Identification Number). Deretter fortelle dem den prisen du ønsker å betale for bilen. Til slutt sette opp en tid til å stoppe ved bilforhandler og la dem vite at du kommer til andre forhandlere som dagen.
5

Før all forskning med deg til forhandleren. Selgere er skremt av informerte kjøpere. Når du er på mye, har salgsrepresentant tar deg direkte til bilen. Inspisere bilen og sørge for at kjørelengden er lav (noen ganger biler kan rack opp hundrevis av miles fra testkjøring). Ring din agent ved navn og handling er hvis du er ansvarlig for transaksjonen. Sørg for å dele din kunnskap om bilens egenskaper og dens pris.
6

Avvis noe tilbud på ditt første besøk. Du vil sjelden få best mulig pris på et kjøretøy på ditt første besøk til en bilforretning. Selv om selgerne vil selge deg en bil, de har også en salgssjef over dem ved å trykke på opp-selger du på ønsket kjøretøy. Gå rett til din andre utvalgte forhandlere og la dem vite din opplevelse på sin konkurrent mye. Gjenta den samme prosessen fra den andre mye. Gi dem muligheten til å slå det første tilbudet deretter gange unna.
7

Tilbake til forhandlere for andre besøk etter salgsagenter ringe deg og inviterer deg til å komme tilbake. Tillate en uke å passere før du svarer på deres telefonsamtaler. Når du kommer tilbake for andre besøk til forhandlere, la dem vite med en gang at du ikke har tid til å tilbringe hele dagen på mye og at du ikke ønsker å prute. Hold deg til din valgte pris og pass deg for dem prøver å oppsalg deg på ekstra utstyr og pakker. Være fast om pris og truer med å gå bort igjen hvis du må. Husk at salgsagent vil bruke noen taktikk for å få deg opp fra din pris. Hold fast. Du er ikke urimelig, du prøver å spare penger

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76367.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler