Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan bli kvitt en gass-Guzzler SUV

En gass-Guzzler sport-utility vehicle er en som får dårlig gass kjørelengde. Selv om du ikke kan se hvorfor noen skulle ønske en SUV, mens andre verdsetter sine tauing kapasitet eller dets last og sitteplasser plass. Oppføring bilen for salg og selge det er generelt problemfri, bare så lenge du har alle papirene dine i orden. Vit hvor du skal føre opp SUV for salg og hva du skal si til potensielle kjøpere til å selge den så raskt som mulig. Instruksjoner
en

Slå opp verdien av din SUV. Gå til Kelley Blue Book og Edmunds nettsteder og sette inn ditt postnummer, kjørelengde og all relevant informasjon om kjøretøyet til å bestemme privat salg verdi. Skriv den verdien ned -. Du bør bruke medianverdien fra begge nettsteder som begge er forskjellige
2

Gå til Alt av Craigs hjemmeside for å finne ut hva andre som selger lignende-SUVer for og å avgjøre om verdien er hensiktsmessig eller rettferdig. Skriver i året, merke og modell av SUV i søkefeltet. Du kan også endre statene du ønsker å søke i.
3

Rengjør SUV innvendig og utvendig slik at den er presentabel. Ta så mange bilder som du kan for reklame. Annonser på Craigslist, eBay Motors, AutoTrader og eventuelle aviser i eller nær ditt område. Mange har en online publikasjon som vil nå flere lesere.
4

Legg så mange bilder og så mye informasjon som mulig i annonsen. Ring statens motorkjøretøy avdeling og spør hvilke dokumenter du trenger for å fullføre handelen. Har all statlig nødvendig eller anbefalt papirarbeid, for eksempel regning for salg eller tittel program, klar til å gi til potensielle kjøpere.
5

Ordne avtaler og svar epost til du finner en kjøper. Når du gjør det, ta imot betaling i form av en bekreftet bank sjekk eller kontanter. Registrer din tittelen over til den nye eieren og gi ham noen ekstra papirarbeid som kreves av staten.
6

Ta platene ut av bilen før du gir den til den nye eieren. Følg statens prosedyrer og tidsrammen for å returnere dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76730.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler