Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan få en Toyota Prius for klistremerke pris

Du har en rekke alternativer når det gjelder å kjøpe en Toyota Prius for prislappen. Prosessen er den samme som å kjøpe en hvilken som helst annen Toyota-bil, men krever litt legwork. Sted og sesongbaserte kampanjer variere fra by og stat, slik at du ønsker å først sjekke Toyota nettsted for å lære basen (eller starter) prislappen. Du trenger
Internet
Vis flere instruksjoner
en

Sammenlign lokale avtaler ved hjelp av Toyota nettside. Toyota har månedlige rabatter for sitt komplett linje av biler, lastebiler, hybrider og SUVer. Søk på by og stat og sammenligne på tvers av forhandlere i byen din.
2

Be om et tilbud på nettet. Som i 2009, og tilbyr Tredje generasjon Toyota Prius Hybrid fire modeller. Velg fra Prius II, Prius III, Prius IV og Prius V. Hver modell varierer i pris, men får samme antall miles per gallon. Standard, valgfrie og pakken funksjoner, spesifikasjoner, opsjoner og tilbehør er tilgjengelig. Prius III er utstyrt med en solenergi taket, stemmeaktivert navigasjon og satellittradio.
3

Bygg din Toyota Prius online. Velg farge, karakter (II, III, IV eller V) og motor (1,8 liter 4-sylindret) for den modellen du ønsker. Prislappen vil endres som standard funksjoner, spesifikasjoner, opsjoner og tilbehør er oppgradert eller endret, så fullføre konfigurasjonen til å motta et endelig pristilbud. Ikke alle Toyota-forhandlere tilbyr den samme prislappen, så skrive ut sitat gitt og ta det med til en Toyota forhandler i byen din. Toyota har også en online kjøp verktøy som lar deg kjøpe din Prius online.
4

Kontakt en lokal Toyota forhandler. Besøk Toyota nettsted for å finne en Toyota forhandler i byen din. Tast deg femsifret postnummer og velg Toyota forhandler nærmest deg. Sjekk med forhandleren nettside og finne ut om eventuelle kampanjer er tilgjengelige. Se etter eventuelle rabatter som vil drive ned salgsprisen.
5

Request prislappen oppført på nettet eller en sitert av en konkurrent Toyota forhandler i byen din. Kontroller at alle modeller, funksjoner og tilbehør matche hva du bygget online eller via din forskning. Hvis prislappen er høyere hos forhandleren du besøker, gi tilbud. Forklar at du vil besøke en konkurrent Toyota forhandler eller kjøpe bilen på nettet hvis prislappen ikke er innfridd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76506.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler