Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Tilskudd til politiets biler

Millioner av dollar i stipend pengene er avsatt hvert år for å gi støtte til politiet utstyr, opplæring og selv K-9 enheter. Disse tilskuddene gjør at politi muligheten til å kjøpe nye biler, oppgradere eldre modeller og installere teknologi i bilene. Wal-Mart Fellesskapet Grants Program

Wal-Mart Fellesskapet Grants Program matcher alle midler politifolk høyne med et stipend. Dette betyr at hvis din gruppe høyner $ 5000 for nye biler, kan Wal-Mart tildele deg en matchende stipend for $ 5000. I gjennomsnitt gir Wal-Mart 70.000 til 80.000 matchende tilskudd i året. Søknaden har åpne tidsfrister betyr en gruppe kan søke når som helst i løpet av året. I 2009, tildelt programmet $ 61 millioner i tilskudd.

Wal-Mart Foundation

Walmartfoundation.org
Special Program Assistance for Needed Tactical Officer Eiendeler (SPA- NTOA) Grants
p Dette Special Program Assistance tilskudd er spesielt å utstyre SWAT-team med kjøretøy og utstyr som de kanskje ikke har midler til å oppnå. For å søke om SPA-NTOA tilskudd må det være en NTOA team på plass. Dette er et utstyr donasjon program, ingen penger er tildelt. Utstyr og kjøretøy blir sendt direkte til politihuset.

National Tactical Officers Association (NTOA)

PO Box 797

Doylestown, PA 18901

ntoa.org
Department of Transportation: Border Enforcement Grants Program

The Border Enforcement Grants-programmet er for statlige og lokale politimyndigheter i følgende stater, Alaska, Arizona, California, Idaho, Maine, Minnesota, Montana, New Mexico, New Hampshire, New York, North Dakota, Texas, Vermont og Washington. Normalt tilskuddet gir 10.000 til 12.000 tilskudd i året som totalt $ 32,000,000. Tilskuddet er utformet for å bistå politiet og polititjenestemenn utføre sine oppgaver innenfor sine ansvarsområder. Tilskuddene er ikke begrenset til biler, og kan også brukes til utstyr og opplæring.

USA Department of Transportation

1200 New Jersey Ave. SE

Washington, DC 20590

202-366-3771

dot.gov
USDA Arra Special Vehicle og utstyr Initiative

offentlige enheter som kommuner, fylkeskommuner og andre i rurale områder med byene 20.000 eller mindre er kvalifisert for kjøretøy lån og tilskudd gjennom USDA Rural Development. Mengden av stipend assistanse for prosjektkostnader avhenger av median husholdningsinntekt på tjenesteområdet og befolkningen i samfunnet hvor bilen er plassert, samt tilgjengeligheten av tilskuddsmidler. I de fleste tilfeller prosjekter som mottar tilskudd assistanse har høy prioritet og er høyt belånt med andre lån og stipender. Grant bistand kan være tilgjengelig for opp til 75 prosent av godkjente prosjektkostnader. Grant finansiering begrensninger er basert på befolkning og inntekt, økonomisk gjennomførbarhet, og tilgjengeligheten av midler.

USDA Rural Development

1400 Independence Avenue SW

Washington, 20250-0107 DC

rurdev.usda.gov

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76676.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler