Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Sjekkliste for Finne riktig New Car

Ditt valg av en ny bil er en avgjørelse som vil påvirke livet ditt i årene som kommer. Hvis du gjør det riktige valget, kan din nye bil vare i minst et tiår, og kan selv bli en hånd-me-down for voksende barn. Det finnes imidlertid en rekke faktorer du bør sjekke ut før du bestemmer deg på høyre ny bil for deg. Safety Features
Ulykker skjer til de beste sjåførene, men sikkerhetsfunksjoner kan hjelpe deg å overleve dem.

En trist faktum av kjøring er at ulykker skjer, selv til de beste sjåførene. Mens ingen bil er 100 prosent trygg i tilfelle en ulykke, kan enkelte merker og modeller gi deg bedre beskyttelse i en kollisjon. Biler tilbyr en rekke forskjellige sikkerhetsfunksjoner, fra kollisjonsputer til blokkeringsfrie bremser til spesialdesignet rammer som kan absorbere støt. Noen biler har ekstra funksjoner, for eksempel innebygd i global-posisjoneringssystemer i tilfelle du blir mistet eller har en ulykke som etterlater deg som trenger hjelp, eller sensorer som varsler deg hvis du faller i søvn bak rattet. Konsultere offisielle sikkerhet avdelinger, som for eksempel National Highway Traffic Safety Administration, den Insurance Institute for Highway Safety eller Sikrere Car nettsted for å sammenligne sikkerhetsfunksjoner, crash-test informasjon, rollover rangeringer og annen viktig sikkerhetsinformasjon. Sammenligne denne informasjonen kan hjelpe deg begrense dine nye bil valg.
Design /ytelse
Tailor ditt valg av bil til biler som passer dine personlige og sikkerhet behov. p Det er en rekke faktorer å vurdere når du kjøper en ny bil, og dusinvis av alternativer å velge mellom, hver montering et spesifikt behov for en ny bil eier. Vurdere alle bruksområder for din bil. Hvis du har barn, hvor mange seter du trenger i bilen din, og hva er fordelene for deg mellom to-, fire-og fem-dørs biler. Hvis familien din tar ferie med bil eller lange bilturer, trenger du kanskje en bil med ekstra lagringsplass eller underholdning i baksetet for barn. Eller, hvis du er singel, men har en lang tur til jobb hver dag, kan det være lurt å handle plass for drivstoff efficiency.Will du trenger å bruke den hver dag, eller sjelden? Vurdere alle disse faktorene før du bestemmer hvilken bilmodell passer best til dine behov.
Test Drive
Alltid prøvekjøre en bil du tenker på å kjøpe før du kjøper den.

aldri kjøpe en ny bil uten første testen kjører bilen. Den Edmunds bil kjøpers guide tyder på at du prøvekjøre hver bil du vurdere å kjøpe, så du bør være forberedt på å kjøre fire eller fem biler før søket er over. En prøvekjøring gir deg en sjanse til å føle hvordan det er å virkelig kjøre bilen. I en prøvetur får du et inntrykk av bilens kraft, stopper evne, blindsoner og andre detaljer som du ikke kan dømme bare fra sin annonsering. Når du begrense søket til noen valg, hvordan du føler deg bak rattet på en bil under en prøvekjøring kan bidra til å gjøre den endelige avgjørelsen for deg. Når du gjør en prøvekjøring, bør du inspisere alle deler av bilen (innvendig og utvendig) for eventuelle skader eller uforklarlige variasjoner mellom bilen og de funksjonene du har bestemt du trenger i din nye bil.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76645.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler