Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en minivan

Hvis familien begynner å føle seg litt overfylt i du presentere bilen, trenger du sannsynligvis å begynne å lete etter en minivan å kjøpe. Minivans er et utmerket utvalg av kjøretøy for familier. Du vil ha god plass til alle barna til å sitte uten å plage hverandre, og ekstra plass til alt utstyret deres. Kjøp din minivan trenger ikke å være overveldende skjønt. Det er et par ting du kan gjøre for å hjelpe deg å være forberedt før du går til forhandleren. Du trenger
Kreditt rapporten
Nedbetaling
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din kreditt rapporten for å se hva du har for tiden etter en kredittvurdering. Jo bedre kredittvurdering, jo bedre finansiering du vil motta. Motta en gratis kreditt rapporten årlig ved å ringe (877) 322-8228.
2

vite verdien av handel inn Ring forhandlere du er interessert i å gjøre forretninger med, og spør hva du kan forvente å få for din nåværende bil.
3

Ring banken din eller Credit Union for å få pre-godkjent for en auto lån. Selv om du bestemmer deg for ikke å bruke pre-godkjent lån, vil du ha en verdifull lønnsforhandlinger verktøy hos forhandleren.
4

Les dagens forbruker rapporten for minivan sammenligninger. Finn ut hvilken merke og modell har den beste sikkerhet vurdering, får den beste gass kjørelengde og hadde den beste veien test. Også sammenligne standard og add-on utstyr, og garantier for alle fabrikater og modeller.
5

Kontroller produserer 'nettsider av hver minivan du liker. Finn ut om de tilbyr noen spesielle rabatter eller kjøperen insentivprogrammer. Skriv ut opplysningene og ta den med deg til forhandleren for å sikre at du får den spesielle.
6

Sjekk din lokale avis for dealership tilbud. Sjekk den forhandleren websiden, hvis de har en. Skriv ut alle Internett-tilbud de har oppført. Kontroller at du tar informasjonen fra både papir og på Internett med deg når du går til å kjøpe din minivan.
7

vite på forhånd hva du er villig til å betale, og hva slags månedlig betaling du har råd til. Ha penger for en ned betaling for å redusere den månedlige utbetalinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76277.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler