Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Lover på Lemon Cars

Når du har så mange komplikasjoner med en splitter ny bil som det etterlater en sur smak i munnen, det er da du vet du har en sitron, en bil som er egentlig hinsides reparasjon. Hva kan du gjøre når du står overfor et slikt problem? Heldigvis har de lovgivende forsamlinger i de fleste stater gitt rettsmidler. Hva er en Lemon

En sitron er et kjøretøy som har dårlig byggekvalitet og trenger flere reparasjoner. Enkelt sagt, er en sitron bil en ny bil som trenger så mange reparasjoner og har så mange feil at det til slutt ulemper sin eier så mye at det bør byttes. Sitroner kan ha en gjentatt feil eller flere feil.
Når vet du om du har en sitron?

Definisjonen av en sitron varierer fra stat til stat, og så du må sjekke med de rette myndigheter og forbrukerbeskyttelse etater for å få de eksakte definisjoner. Men generelt, blir en splitter ny bil en sitron hvis innen to år etter kjøpet sitt har det totalt tre eller fire mislykkede forsøk på reparasjon for samme feil eller totalt 15 til 20 dager tilbrakt i et verksted for flere problemer .

Lemon rettsmidler
p Det er ganske mange remedier gang en sitron-lov er igangsatt prosess. Den første mulige tiltak ville være at bilen er endelig løst, og ingen ytterligere problemer oppstår. Hvis bilen ikke kan festes til eierens tilfredshet, vil produsenten og forhandleren enten nødt til å kjøpe bilen tilbake fra forbrukeren eller gi noen form for kompensasjon for lavere kvalitet på bilen. Når en bil er kjøpt tilbake, er det vanlig å trekke noen miles kjørt fra den opprinnelige kjøpesummen på bilen.
Hvordan Start en Lemon Law Klage eller søksmål

Det første alle kjøretøy eier bør gjøre er å holde oversikt over eventuelle og alle reparasjoner og service, da disse vil tjene som grunnlag for en påstand eller klage. Hvis en forhandler eller en butikk nekter å gi deg dokumentasjon av reparasjoner, ta kontakt med statens motorkjøretøy avdeling umiddelbart. Når du har samlet alle bevis, bør du ta kontakt med Statens Institutt for forbrukersaker og sende inn en formell klage. De fleste stater har en nettside med et enkelt skjema som skal fylles ut. Når prosessen er startet, vil en statlig representant kontakte deg for å fortsette videre. Det som vanligvis følger er en voldgift prosess der regjeringen representerer deg gratis inntil en tilstrekkelig botemiddel er nådd.
Hvordan beskytter sitron lover må Potensielle kjøpere?

Lemon beskytter også potensielle kjøpere på to måter. Først, kan kjøretøy som anses å være sitroner ikke bli videresolgt uten skikkelig avsløring. Vanligvis, hvis en forbruker kjøper en brukt bil, må giveren avsløre om bilen gjennomgikk noen sitron loven saksbehandlingen. Sekund, er forbrukere beskyttet generelt som bilprodusenter og bilforhandlere blir tvunget til å tilby høyere kvalitet på produkter og tjenester eller lide tap under sitron lov-vedtekter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76424.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler