Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Ford Fusion Hybrid Options

The Ford Fusion Hybrid, som ble introdusert for første gang for 2010-modellen, fikk nesten umiddelbare utmerkelser, og vant prisen for North American Car of the Year i 2010 Detroit auto show. Ford Fusion Hybrid bruker en ny hybrid drivlinje utviklet med mindre, lettere batterier og strømlinjeformet gass-elektrisk drift. Mens mange funksjoner, som for eksempel stemme-aktivert integrert mobiltelefon tjeneste, som standard, kan flere tilpassede alternativer legges med funksjonen pakker. Moon og Tune Package

The Moon og Tune pakke refererer til Ford Fusion Hybrid alternativer for en forbedret lyd system, som inkluderer 12 Sony høyttalere i 5.1 Dolby surround-lyd, samt in-dash seks -platers CD-skifter med evnen til å spille MP3-lyd som kommer standard i Ford Fusion Hybrid.
Driver visjon Package

førerens sikt pakken inneholder flere komponenter designet for å øke sikkerheten for drift av Ford Fusion Hybrid, med den blinde flekk informasjonssystem som varsler føreren hvis bilene nærmer fra opptil 65 meter på hver side av bilen med en indikatorlampe i tilsvarende ytre speil når signalering. Pakken inkluderer også kryss-trafikk varsling, som piper hvis den oppdager møtende trafikk når bilen står i revers. Til slutt, også når du er i revers, til et ryggekamera vises i bakspeilet eller navigasjonsskjermen vise hva som er rett bak bilen.
Voice-aktivert navigasjon

Navigasjonssystemet alternativet inkluderer en 8-tommers berøringsskjerm som viser tredimensjonale kart, gir real-time trafikk rapporter og viser bensinstasjoner i nærheten når gasstanken er lav. Navigasjonssystemet inkluderer også en 10 GB harddisk som lagrer opptil 2400 sanger for stemme-aktivert lytting. Navigasjonen alternativet var ikke tilgjengelig i Alaska eller Hawaii for den første 2010 kjøring av Ford Fusion Hybrid.
Skinntrukket seter

Ford Fusion Hybrid alternativer for lær setene har skinn i front og bak setene, med forsetene oppvarmet. Førersetet er en elektrisk setejustering justerbart åtte måter, mens passasjeren foran makt Setet kan justeres seks måter.
Hybrid-Convenience Package

Hybrid-Convenience Package er en av produsentens sett med egendefinerte alternativer, og det automatisk legger både Månen og Tune pakken og førerens sikt pakke til de vanlige alternativene. Pakken ble priset til en ekstra kostnad på $ 2250 for 2010-modellen.
Hybrid-Luxury Package

Hybrid-Luxury Package er et annet sett med Ford Fusion Hybrid alternativer , inkludert månen og Tune pakken, førerens sikt pakke, stemme-aktivert navigasjon og skinnseter i tillegg til de vanlige kjøretøy funksjoner. Den luksus pakke settet er priset til $ 5215 for 2010-modellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76533.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler