Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Alternativene på en Toyota FJ Cruiser

Toyota begynte å designe en ny SUV, basert ut av 1950-tallet Land Cruiser FJ 40, i et samarbeid med Calty Design Research i 2003. I 2005 har selskapet sluppet den endelige utformingen av Toyota FJ Cruiser og utgitt den for salg året etter. FJ Cruiser har en lang rekke standard funksjoner og flere muligheter til å gå sammen med de to sub-modeller. Drive Train

Toyota FJ Cruiser kommer med en motor alternativ, en 4,0-liters V-6. Toyota gir kjøperne et valg mellom to girkasser: 5-trinns automatisk og en 6-trinns manuell (bare på heltid 4-hjulstrekk). FJ Cruiser har tre valgfrie drivverk:. 2-hjulstrekk, deltid 4-hjulstrekk og full-time 4-hjulstrekk
Options

FJ Cruiser har tre alternativer som kan legges til hvilken som helst modell FJ Cruiser. Den ene er 17-tommers, seks-eikers aluminiumsfelger med 265/70R17 dekk og en full størrelse reservedeler dekk. Kjørelys og kjører brett er andre tilgjengelige alternativer. Toyota tilbyr kundene en låsing bakre differensial på deltid 4-hjulstrekk og de to-hjulstrekk for maksimal trekkraft.
TRD Package

Toyota FJ Cruiser TRD (Toyota Racing Development), som er tilgjengelig i to-wheel drive bare, legger fire alternativer. Den TRD pakken inkluderer høyhastighets justerte Bilstein støtdempere, 16-tommers aluminiumsfelger og BF Goodrich All-Terrain dekk. Endelig får TRD en fargeendring til hvit, som Toyota kaller "isfjell".
TT Package

I 2010 introduserte Toyota en ny trim linje, kjent som Trail Lag Special Edition Package (TT). TT-versjonen begynner med en fargeendring til brunfarge som Toyota har kalt "sandstorm". Denne fargen er også malt på taket, i motsetning til andre FJ Cruisers at alle har hvite tak. Toyota har også lagt til en mørklegge hette og flat svart plast trim på grillen, dørhåndtak, speil og støtfangere. De mekaniske oppgraderinger som Toyota lagt inkluderer Active Traction Control (A-TRAC), 16-tommers, TRD-stil perle-lock felger, trail-justerte Bilstein støtdempere og rock rails.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76681.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler