Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Er det bedre å kjøpe bilen med Cash?

Hvis du betaler kontant for bilen din, kan det flere fordeler, så vel som ulemper. Det avhenger av dine finansielle mål. Før du bestemmer deg, utforske alle alternativene. Potensielle

Betale penger for bilen din betyr at du ikke har en bil betaling. De pengene du normalt ville sette mot en bil betaling kan nå gå mot betaling av annen gjeld, for eksempel kredittkort.
Investeringer
p Hvis du velger å finansiere, så penger som du betaler for en bil kunne bli investert. Sammenligne renter du betaler på en bil lån mot den interessen du vil motta fra en slik investering.
Fordeler

Når du betaler kontant for en bil, du unngå å betale finansiere kostnader. Hvis beløpet du betaler for en bil er betydelig, vil du realisere en betydelig mengde besparelser.
Gratis og Clear
p Det er ingen sjanse for at din bil kan være repossessed når du betaler kontant. Repossession kan være ødeleggende for kreditt-rapporten og kan forbli på kreditt rapporten i sju år. Du kan også være ansvarlig for eventuelle gjenværende mangel balanse etter reposession.
Verdi

Når bilen din er fri, kan du selge eller bytte i bilen uten bekymring for å være opp ned, eller på grunn mer enn bilen er verdt. Det er vanskeligere å selge en bil hvis det er et lån utestående fordi du ønsker å få nok fra salget til å nedbetale lånet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76518.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler