Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan å handle en bil Når du skylder mer enn bokført verdi

En bil mister verdi i det øyeblikk du kjører den av giverens mye. Hvis du finansiert hele kostnaden i stedet for å sette ned en stor ned betaling, kan du en dag finner ut at du skylder mer enn bilen faktisk er verdt. Forhåpentligvis vil du være i stand til å holde den lenge nok for betalinger til å oppveie tapet. Hvis du må bytte den før det skjer, vil du være "opp ned" på lånet ditt, og vil møte noen spesielle utfordringer. Du kan bytte bilen i, men vær forberedt på å legge ytterligere gjeld til det nye lånet. Instruksjoner
en

Betal ned bil lån før du gjør trade-in, slik at du ikke lenger skylder mer enn bokført verdi. Hvis du har god kreditt, kan du være i stand til å få et hjem egenkapital linje av kreditt eller andre lav rente lån. Ved å bruke dette til å betale ned din eksisterende bil lån, vil du unngå å rulle det gjeld inn i en ny bil lån med en høyere rente.
2

Kjøp den minst kostbare bilen mulig. Hvis du ikke kan betale ned din eksisterende bil lån før du gjør din trade-in, sørg for at bilen du kjøper er billig. Den opp-ned beløpet på eksisterende lån vil bli lagt til det nye lånet, og så snart du kjører den nye bilen utenfor mye du vil være opp ned på dette beløpet, også. Den billigere den nye bilen, jo mindre ekstra gjeld du vil pådra seg.
3

Få det nye lånet på egen hånd, om mulig, i stedet for å la bilforhandleren håndtere det. Bilforhandlere noen ganger dra nytte av kjøpere som er opp ned på deres nåværende lån, spesielt hvis deres kreditt er ikke perfekt. Snakk med banken din eller Credit Union og prøve å ordne lån forhånd. Hvis giveren kan tilby en bedre rente, kan du ta det. Hvis ikke, kan du feste med deg selv-arrangert lån.
4

Prøv å refinansiere lån til en lavere rente etter salg hvis du ikke kan få en god pris på forhånd. Når transaksjonen er fullført og du har din nye bil (samt et lån på mye mer enn det er verdt), kan du ta deg tid til shopping for et lån med gunstigere betingelser. Du trenger god kreditt for å gjøre dette, siden bilen ikke er tilstrekkelig som sikkerhet. Du kan være i stand til å bruke et hjem egenkapital lån. Hvis du har CD-er eller andre penger i banken, kan du være i stand til å bruke dem som sikkerhet for den nye, lavere rente lån.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76361.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler