Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Den beste tiden å lease en bil

Leasing en bil fornuftig for mange mennesker. Ulike faktorer, men gjør leasing mer attraktivt gjennom ulike tider av året og påvirke leieavtalen priser på nye biler. Produsenten har en stor mengde av kontroll over leasing faktorer som de beste leieavtaler vanligvis håndteres gjennom produsentens finansieringsselskap. En forhandler vilje til å forhandle spiller også inn kostnader i en ny leieavtale. End of the Month

Nesten hver bilforretning vil tilby bedre lease avtaler mot slutten av måneden. Hver bil maker tilbyr volum insentiver til forhandlere, vil så mange forhandlere selger biler på eller under kostnaden nær slutten av måneden for å treffe et volum mål (ofte referert til som "stairstep"). Mest stairstep tilbyr ende nær slutten av en kalendermåned, og ledergrupper tjene månedlige bonuser basert på volum.
Når Produsent Støtter Lease

Når du ser produsenter annonserer en leieavtale tilbud på en bestemt modell, er det vanligvis fordi produsenten «støtte» leieavtalen. Dette er auto-sjargong for fabrikk-sponsede Leieinsitamenter. Produsenter gir under-markedet lease priser, høy rest priser og noen ganger "dealer cash", slik at giveren ekstra forhandlingsmakt å lease høyere antall av en bestemt modell. Produsentene ofte gjør dette for å vinne salgsvolum priser eller til klaring en bestemt modell år.
End of the Year

End-of-the-års leieavtale avtaler er ofte en kombinasjon av de foregående faktorer. Forhandlere prøver å treffe årsskiftet volum og salgsmål, og så er produsenter. Fordi begge enheter ønsker å treffe visse mål, vil både vanligvis gjøre bedre avtaler enn vanlig. En annen tid av året som spurs lignende avtaler er under regionale auto show.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76420.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler