Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan Lease GM Kjøretøy

GM biler inkluderer Chevrolet, Cadillac, Buick og GMC merkevarer. Forbrukere som er interessert i å leie en GM kjøretøy trenger å besøke en lokal forhandler for å sette i gang en leieavtale. Bare nye biler kvalifisere for en GM lease. Leieavtaler på GM biler håndteres av GMAC, som er finansiering arm av GM. God kreditt og en ned betalingen er nødvendig for å være i stand til å lease en ny GM kjøretøy. Den leasing betaling vil variere avhengig av resultatene av kreditt-programmet. Du trenger
God kreditt
Vis flere instruksjoner
en

Besøk GM Kjøretøy nettsted (se Ressurser) for å bli kjent med biler som tilbys av GM. Biler, lastebiler og SUVer er oppført på området med sine funksjoner og spesifikasjoner.
2

Klikk på "Current Tilbud" for å se om det er noen spesiell leasing tilbud tilgjengelig på noen av GM biler. Input ditt postnummer for å søke etter regionale tilbud.
3

Bruk Dealer Locator siden (se Ressurser) for å finne en nærliggende GM forhandler.
4

Besøk den lokale GM forhandler og velg den bilen du er interessert i fra partiet. Prøvekjøre den hvis du vil.
5

Sett i en kreditt søknad med selgeren for å se om du kvalifiserer for en GM auto lease gjennom GMAC. Din nødvendige forskuddsbetaling, rente og månedlige leiebetaling vil bli beregnet når søknaden din er behandlet.
6

Enig til leasing vilkår med GM selger. Signere alle papirene og ta levering av den nye GM kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76494.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler