Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en Terrafugia

Terrafugia er et ord fra latin betyr "flykte jorden," og det er akkurat hva denne bilen vil gjøre. Den Terrafugia - en bil du kan både kjøre og fly - har blitt godkjent av Federal Aviation Administration. Dette er den første flygende bil å flytte inn i produksjonen, og selskapet tar bestillinger. Instruksjoner
1 Du trenger et førerkort som kvalifisering for en sport pilot sertifikat.

Få en sport pilot sertifikat, som kreves for å betjene Terrafugia. Førerkort vil tjene som bevis på medisinsk skikkethet. Restriksjoner lagt ut på førerkort vil gjelde for fly også. Fly et minimum av 20 timer. Minst 15 timer må være logget inn med en instruktør og minst fem timer må være solo. Studere for og bestå FAA kunnskap test (se Ressurser). Bestå en praktisk flyging eksamen med en FAA-utpekte sensor.
2

Besøk Terrafugia nettsted (se Ressurser). Klikk på "Reserve Yours dag"-knappen. Du kan booke online, eller klikk på linken for å laste ned og skrive ut skjemaer hvis du foretrekker å reservere via mail. Les vilkårene i avtalen nøye før du reservere Terrafugia. Bruke Visa, MasterCard eller American Express-kort for å betale $ 10 000 innskudd. Du vil motta en pakke som inkluderer et innskudd sertifikat som vil vise din plass i produksjonen rekkefølge.
3

På Terrafugia nettstedet, klikk på "kontakt oss"-fanen og registrere deg for nyhetsbrev og e-postliste. Nyhetsbrevet vil holde deg oppdatert på fremdriften av Terrafugia. Bilen er ventet å begynne å rulle av samlebåndet i 2011, med en anslått kjøpesum på $ 194,000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76637.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler