Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan forhandle når du kjøper en ny bil

Når du kjøper en ny bil, og vite hvordan du skal forhandle er en av de viktigste ferdighetene du trenger. Forhandle den rette måten, kan føre til en lavere pris, bedre rente, og andre oppgraderinger. Som forbruker holder du alle kortene. Med andre ord, den bilforhandleren avhengig av deg for å kjøpe. Så, er det alltid viktig å huske på at du må fortsatt ha ansvaret til enhver tid når forhandle pris og vilkår av en ny bil kjøp. Følg fremgangsmåten for å lære å forhandle når du kjøper en ny bil. Du trenger
Et kjøretøy eller andre modusen for transport
Vis flere instruksjoner
en

Husk at du er ansvarlig. Dette er det viktigste steget i å forhandle fram en ny bil kjøp. Starte forhandlinger vite at du er ansvarlig.
2

være fleksibel med hensyn til type, farge eller stil på bilen du ønsker. Ofte kan en bedre pris være hadde på et kjøretøy som er av en litt annen stil eller merke enn du har i tankene. Hvis du går inn i en bilforhandler og si at du ønsker en blå Ford F150, begrenser du dine valg for forhandling. Tenk å si: "Jeg leter etter en pick up truck".
3

Bestem en fast pris som du vil at månedlig betaling for å bo på eller under, og ikke rikke seg fra det mengde. Når du finner bilen du ønsker, forklarer at betalingen ikke kan være over, for eksempel $ 120 i måneden. Giveren vil senke finansiere kostnader, slippe prisen på bilen, eller ta andre tiltak for å få deg inn i den bilen. Ikke noen gang virke som du ville betale mer per måned, eller vil du være å betale $ 300 i måneden i stedet for $ 120.
4

Shop rundt. Se på hva som er tilgjengelig, og begrense dine muligheter tilsvarende. Fortell hver forhandler av de lavere prisene som tilbys av sine konkurrenter. Giveren vil rase å slå den andre prisen for å gjøre salg. I dette tilfellet er den kunnskapen du har fått fra shopping rundt forhandlingsbordet for deg.
5

Finn verdien av din handel i bilen før du besøker bilforretning. Se på Kelly Blue Book stedet for fair trade-in verdien av bilen. Hvis forhandleren prøver å tilby deg mye mindre, så ring ham på det, og forhandle en bedre rente.
6

Kreve at en utvidet garanti bli inkludert i den angitte prisen på bilen. De fleste nye biler kommer nå med gratis utvidede garantier, men hvis din ikke, be om at man skal inkluderes. Med kostnadene for reparasjoner går opp, er dette en viktig forhandling punkt.
7

Be om å få snakke med en annen selger hvis du ikke får tilfredsstillelse fra den som er i ferd med å hjelpe deg. På de fleste bilforretninger landsomfattende, forhandlere arbeider ut av provisjon. Hvis den som hjelper deg ikke ønsker å rikke på prisen, be om å snakke med noen som er litt mer ivrig etter å gjøre et salg.
8

Se etter noe som kan være litt galt med bilen du kjøper. Selv den minste ripe kan føre til hundrevis av dollar blir trukket fra bilens pris.
9

Nekter å falle for salg gimmicks eller skjulte avgifter ved å lese alle papirene grundig. Tror ikke eller anta at du får en lavere rente. I stedet leser alle papirene før du signerer. Papirene prosessen er der bilforretning vil prøve å skynde deg. De vil sitte deg i et rom med noen som snakker veldig fort, oppmuntre deg til å signere papirene du har knapt sett på. Ikke fall for noe av dette. Du kan ta så lenge som du trenger å gå over alle papirene involvert.
10 p Hvis alt annet mislykkes, gange unna. Du trenger bare å vise at du ikke vil gi etter eller godta noe mindre enn hva du sier du vil godta. Se ressursene nedenfor for mer informasjon om å forhandle når du kjøper en ny bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76314.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler