Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Om Auto Rabatter

Når bilsalget treffer en lavkonjunktur, produsenter tilbyr kontanter refusjoner som en form for insentiv til å øke salget. Men fordi rabattilbud kommer og går og varierer etter merke og modell, er det ofte vanskelig for bil kjøpere til å holde styr på dem. Heldigvis skjønt, er det flere nettsteder hvor forbrukerne kan lokalisere de nyeste rabatt tilbud. Økonomi 101

Ny-bil rabatter tilby det perfekte eksempel på det økonomiske prinsippet om tilbud versus etterspørsel. Hvis en produsent har for mange enheter av en bestemt modell på forhandler mye, og tilbyr en rabatt for å stimulere etterspørselen etter denne modellen. Incitament fører flere folk til å kjøpe den modellen og tilbudet går down.Manufacturers begynte å tilby rabatter på 1970-tallet under en lavkonjunktur i auto salg knyttet til den arabiske olje-embargo. Etter hvert ble kjøperne så vant til rabatter som noen av dem oppholdt seg ut av markedet før rabattene var offered.Car selskapene er selektive med hensyn til hvilke modeller de tilbyr rabatter på og hvor mye. Rabatter vanligvis varierer fra $ 500 til så mye som $ 5000, men er sjelden tilbys på nylig utgitte modeller fordi hvis forbrukernes etterspørsel etter det må-ha nye modellen er høy, er det ikke behov for dealeren til å tilby en rabatt lokkemiddel.

med rabatter eller finansiering?

Rabatter tilbys som et alternativ å bare senke prisen på bilen fordi rabatter tilbys bare for en begrenset tid før varelager komme i balanse med etterspørselen, mens underliggende prisen på bilen forblir den samme. Når rabatten utløper, går giveren tilbake til lading den opprinnelige prisen og gjør flere profit.Dealers også tilby rabatter i kombinasjon med andre insentiver, for eksempel lav rente finansiering eller lave lease priser. I andre tilfeller har forhandleren en enten-eller valg av rabatt eller finansiering, krever kunden å beregne hvilken avtale er bedre for dem i det lange run.Car kjøpesentre magasiner og nettsteder som "Consumer Reports" råder forbrukerne at rabatt er ikke den eneste rabatt kunder kan få på bilen, de kan forhandle ytterligere besparelser. Også, kan rabatten bli brukt mot forskuddsbetaling på bilen for å redusere mengden som må finansieres.
Holder øye med Rabatter

Fordi rabatter kommer og går og variere fra produsent, kan det være vanskelig for en bil shopper for å holde orden på dem alle. Men flere nettsteder tilbyr informasjon om rabatter ved å lage og model.The MSN Autos nettside lister rabatt og finansiering insentiver alfabetisk etter merke og viser utløpsdatoen for hver promotion.The Kelly Blue Book nettside viser også rabatter ved å merke og modell, men også med bil kategori slik at shopper kan sammenligne rabatter blant merker fra kabrioleter, sedan, SUV eller pickup trucks.See Referanser nedenfor for koblinger.
Ikke kjøp bare for rabatten

Edmunds.com lister rabatter og finansiering insentiver, men også inneholder informasjon om "markedsføring støtte" til forhandlerne. Dette er kontanter insentiver fra produsenter til forhandlere av et par tusen dollar, avhengig av modell, som gir forhandlere mer plass til å trekke prisen på bilen til forbruker. Å være klar over forhandler insentiver gir også kjøperen mer innflytelse i forhandlinger med forhandleren utover besparelsene han kan få fra en rabatt. "Consumer Reports" lister rabatter og andre incentiver for biler og lastebiler, men også fremhever insentiver på modeller det anbefaler. "Consumer Reports" road-tester biler, måleinstrumenter deres pålitelighet og sporer svekkelsen av modeller for å finne ut hvilke tilbyr den beste samlede verdi. Magasinet råder bil kjøpere ikke å kjøpe biler bare basert på størrelsen av rabatt, og hevder at jo større rabatt, er det mer sannsynlig at bilen dårligere på noen måte.
Uncle Sam Rabatter
med

Bilprodusenter er ikke de eneste som tilbyr rabatter for å selge nye biler. Den føderale regjeringen har nå, som well.The amerikanske Recovery og reinvestering Act (Arra) signert av president Barack Obama på 17 februar 2009, gjør at kjøpere av nye biler, lette lastebiler, SUV-er og andre kjøretøy for å trekke noen statlige og lokale salg eller excises skatt på sine 2009 føderal inntektsskatt returns.The skattefradrag gjelder for biler som er kjøpt mellom 17 februar og 31. desember 2009, og opp til maksimalt $ 49500 av kjøpesummen. Noen kan kjøpe en dyrere bil, men Fradraget gjelder bare på $ 49 500 av prisen. Det er også husholdningsinntekt limitations.The Bestemmelsen ble inkludert i regningen for samme grunn bilprodusenter tilbyr rabatter -. Å stimulere nybilsalget

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76364.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler