Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan Sammenlign Crossover Kjøretøy

Crossover biler er en krysning mellom en sport /utility vehicle (SUV) og en minivan. Fordelen med en crossover kjøretøy er at du har det beste fra begge verdener. Du har komforten av en minivan med den ekstra fordelen av å kunne gå av veien i ulendt terreng. Crossoverbiler vanligvis kommer med et utvalg av enten fem eller syv seter. Instruksjoner
Lag en liste
en

Lag en liste over kriterier som du leter etter i en crossover kjøretøy. Du vil ønske å gjøre egne kolonner for hver bilprodusent samt modell. For eksempel kommer GMC Acadia tilgjengelig i ditt valg av 12 farger, mens Saturn Vue bare kommer i åtte. Buick Enclave seter åtte passasjerer mens Chevy Traverse seter bare seks. Dette er noen av de tingene som du vil ønske å gjøre oppmerksom på mens sammenstille listen over ønskelige funksjoner. Ikke alle produsenter gjør delefilter kjøretøy, som vil hjelpe innskrenke dine valg.
2

Åpne en egen nettleser vindu for hver av produsentene på listen din. Gå til den offisielle nettsiden for Toyota, GMC, Nissan eller Chevy og gjøre et søk ved å skrive i "crossover kjøretøy" i søkevinduet. Når du har bestemt om produsenten gjør en crossover kjøretøy, kan du lukke ut av vinduet og bare holde de åpne som gjør dem.
3

Lag en liste over fordeler og funksjoner av hver produsentens crossover kjøretøy og legge den til i listen. For eksempel en av fordelene med Buick Enclave er bilen diagnostisk system som forteller deg hva som er galt med bilen når det oppstår et problem. Chevy HHR har en bedre drivstoffeffektivitet system enn de av Scion xB og Mazda 5. Sammenligne alle detaljer slik som priser, incentiver, gass kjørelengde, antall passasjerer bilen vil sete, hvor mange koppholdere, media sentre, interiør og eksteriør farger samt lagringsplass og garanti.
4

Mazda Tribute og Buick Enclave hver mottatt fem-stjerners krasj rangeringer, ifølge automobilemag.com. Bruk denne og andre nettsteder som Kelley Blue Book (kbb.com) å gjøre side-by-side-sammenligninger og lese forbrukernes vurderinger. Forbrukernes vurderinger er en utmerket måte å få meninger og erfaringer til de som faktisk eier eller har kjørt bilene. Sammenlign crash test rangeringer og funksjoner med din liste over kriterier. Kryss av de som ikke oppfyller dine behov og livsstil.
5

Gå til hver forhandler å prøvekjøre hvert kjøretøy for å se hvilken som er mest behagelig og lett å kjøre, deretter gjøre godt informert kjøpsbeslutning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76402.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler