Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en oksygen sensor på en 1992 Toyota Camry

The Camry er en mid-size bil som har blitt produsert av Toyota siden 1980. 1992 Camry har en oksygen sensor, som leser av mengden oksygen i avgassene og sender informasjonen til motorens drivstoff levering system. At systemet Deretter justerer mengden av luft og brensel som leveres til motoren, på grunnlag av avlesningen. En defekt oksygen sensor kan føre til en økning i utslipp og en reduksjon i drivstofforbruket. Skifte oksygen sensor er en relativt enkel oppgave som krever bare noen få grunnleggende verktøy. Du trenger
Penetrating olje
flat skrutrekker
Ratchet
Oxygen sensor socket
Fastnøkkel
Anti-seize compound
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Åpne panseret og finn oksygen sensor ved foten av eksosmanifolden. Du vil se ledninger kommer ut av toppen av oksygen sensor.
2

Bruk penetrerende olje til bunnen av oksygen sensor der den trådene inn i eksosmanifolden.

3

Koble motoren ledningsnettet fra ledningene på oksygen sensor. Bruk en flat skrutrekker til å lirke kontaktene fra hverandre hvis det er nødvendig.
4

Plasser oksygen sensor socket over toppen av oksygen sensor og slå sensoren mot klokken. Hvis du ikke har en oksygen sensor sokkelen må du bruke en fastnøkkel. Løsne oksygen sensor og fjerne den fra eksosmanifolden. Kast den gamle oksygen sensor ved å resirkulere den eller returnere den til en auto deler butikken.
Installasjon
5

Påfør et tynt lag med anti-seize compound til gjenget enden av den nye oksygen sensor.
6

Sett den nye oksygen sensor i eksosmanifolden. Slå oksygenet sensor for hånd for å sørge for at du ikke krysser-tre den.
7

Stram oksygen sensor med socket eller fastnøkkel. Vær forsiktig så du ikke strammer sensoren.
8

Koble den nye oksygen sensor til ledningsnettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73388.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair