Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en øvre kontroll arm i en 1997 Ford F150

Ford F-150 har vært en av de mest populære halvt tonn, full størrelse lastebiler i USA siden sin debut i 1975. Alternativer for F-150 inkluderer alt fra en utvidet cab design til en fire-wheel-drive trans-aksel systemet. Opprettholde et kjøretøy med jevne serviceintervaller vil forlenge bilens levetid, ytelse og drivstoff kjørelengde, men slitasje fra vanlig bruk av kjøretøyene er normal, og erstatte fjæring og styring komponenter kan være nødvendig. Skifte øvre kontroll arm krever en spesialitet verktøy og moderat bil reparasjon kunnskap. Du trenger:
Jack
Lug mutter skiftenøkkel
Transmission jack
Tenger
Pitman arm avtrekker
Stikknøkkel
Socket
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Øvre BÆREARM fjerning
en

Koble den negative batterikabelen fra kjøretøy batteri.
2

Løft fronten på bilen med en jekk. Plasser en jack-stå under både "A" armer, bak hvert forhjul montering. Senke bilen på jack stands. Kontroller at fronten av kjøretøyet er stabilt og sikkert støttet. Fjern jack.
3

Plasser en overføring jekken under nedre kontroll arm og kuleledd montering. Hev overføring jack litt, for å støtte den nedre kontroll arm og kuleledd montering.
4

Fjern splinten fra øvre kuleledd montering med tang. Kast splinten. Fjern mutteren som fester øvre kuleledd montering ved hjelp av en fastnøkkel og socket.
5

Lirk med en Pitman Arm Puller mellom kuleledd montering og hjulet spindel å skille kuleledd forsamlingen fra rattet spindel.
6

Fjern begge mutrene som fester øvre kontroll arm til kroppen braketten med en pipenøkkel og socket. Skyv de to øvre kontroll arm festeboltene ut av kroppen braketten.
7

Trekk den øvre kontroll arm og kuleledd forsamlingen bort fra bilen.
Øvre BÆREARM Installasjon
8

Plasser den nye øvre kontroll arm på plass i kroppen braketten. Skyv begge øvre kontroll arm festeboltene gjennom kroppen brakett og øvre kontroll arm. Installer begge muttere på de øvre styrearm monteringsbolter. Ikke trekk til mutrene på dette tidspunktet.
9

Sett kuleledd stud på den nye øvre kontroll arm-ball joint forsamlingen inn i hjulet spindel. Træ mutteren på kuleledd stud klokken og trekk til med en momentnøkkel og kontakten til produserer anbefalte dreiemoment nivå. Sett inn en ny splint gjennom mutteren og bøy de åpne endene av splinten rundt kuleledd stud med tang.
10

Løft opp den øvre kontroll arm til "dempe" height med overføring jack. Stram begge mutterne på øvre kontroll arm beholde bolter med momentnøkkel og kontakten til produsentene anbefalte dreiemoment nivå.
11

Senk kontroll arm med overføring jack. Fjern overføring jack.
12

Installer dekket og hjulet. Trekk til hjulmutrene til produsentene anbefalte dreiemoment nivå.
13

Løft fronten på bilen med en jekk. Fjern jack-stands. Senk fronten på bilen til bakken.
14

Koble den negative batteriet kabelen til kjøretøyets batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72357.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair