Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

1979 Corvette Rear Spring moment Specs

En bilens bakre fjærer er en del av bæresystem . En bilens fjæring må holdes i god stand , eller turen blir bumpier og grovere for passasjerene . Suspensjonen holder også undervognen fra å komme i kontakt med bakken , slik at når en suspensjon er blitt kompromittert det er større risiko for " bunnen " og forårsaker skader på kjøretøyet . Reparasjon eller erstatning kan skje med fjerne og installere de bakre fjærer . Deler

1978 eller 1979 Corvette bakre våren reservedeler kan brukes for 1979 suspensjon Multi - blad kompositt kilder er de mest holdbare og kan finnes med i en komplett våren Utskiftingspakken .
< br >
fjerning

fjerne fjærer innebærer jekker opp bakenden av bilen , komprimere våren og feste en kjetting til våren . Da lenke bolt, puter og følgesvenner blir fjernet før du senker bilen tilbake på bukker. Våren er så nøye fjernet og erstattet .
Installasjon og dreiemoment spesifikasjoner

Når våren har blitt returnert og sentrum klemme riktig plassert , festeboltene kan erstattes . De skal trekkes til med mellom 55 og 75 fot -pounds av dreiemoment. Resten av delene erstattes da i den rekkefølge i hvilken de ble fjernet. Da bilen kan senkes og testet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74112.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair