Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer en antenne på en Lexus RX300

Reparasjoner på en luksuriøs bil som en Lexus RX300 kan ofte bli svært dyrt. Enkle reparasjoner, for eksempel erstatte en antenne kan gjennomføres raskt og enkelt, slik at du sparer hundrevis av dollar. Du kan bestille antenne på nettet eller gjennom en auto deler butikken, typisk for mindre enn du ville betale hvis det ble kjøpt fra forhandleren. Når du bestiller, må du huske på at du bestiller riktig del, som Lexus RX300 krever en veldig spesiell antenne. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
10mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skru mutteren på undersiden av antennen på utsiden av bilen.
2

Har en venn slår på radioen, som vil tvinge antennen for å utvide. Fjern-antennen fra kroppen av bilen ved å trekke opp på antennen som det strekker seg. Vær sikker på at den ytre jording /holdehylse på bunnen av antennen er blitt fjernet med antennen. Hvis antennen er fast, fester en skruestikke til bunnen av antennen og trekk antennen ut. Det kan være nødvendig å utøve en stor kraft for å fjerne antennen, som den ytre jording /holdehylsen har sannsynligvis bundet til antennen tube.
3

visuell kontroll av nye og gamle antenner, noe som sikrer at den nye antennen er nøyaktig samme som den gamle antennen. Hvis de hvite kabler i bunnen av de to antenner ikke er like lange, så at kabelen mer enn sannsynlig har brutt innsiden av kraftenheten. For å få tilgang aggregatet, fjerne indre panelet på siden av antennen ved å fjerne plast festene med en skrutrekker. Også fjerne toppen av hjulet godt på samme måte og lastenett kroker.
4

Fjern de to 10mm muttere nederst på antennen base for å fjerne kraften forsamlingen. Åpne makt forsamlingen ved å fjerne de seks Phillips skruer. Når strømmen forsamlingen er åpen, kan du fjerne den ødelagte kabelen. Når kabelen er fjernet, montere og installere strøm montering og erstatte lastenett kroker, hjulbrønn cover og interiør panel.
5

Sett den nye antennen i antenne røret med tennene på kabelen som vender mot fronten av bilen. Har en venn slå av radioen og veilede antennen på plass. Hvis antennen ikke trekkes fullt ut, slå på radioen igjen å heve antennen og på igjen for å senke det. Gjenta dette trinnet til antennen er riktig justert
6

Sett på mutteren som var plassert ved foten av antennen for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72355.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair