Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan flytte en bil med en død Starter

Når du vrir om nøkkelen i tenningen og bilen ikke starter, kan du begynne å se dollartegn. Kostnadene ved å reparere bilen din er en umiddelbar bekymring, og kostnaden for tauing av bilen snart følger. Hvis bilens starteren har mislyktes, kan du eliminere tauing kostnader ved trygt å flytte bilen på egen hånd. Ved å følge noen raske skritt, kan du taue bilen til riktig sted med en enkel slep stropp. Du trenger
Tow strap
Vis flere instruksjoner
en

Spør en venn eller et familiemedlem med en heavy-duty truck stand til å slepe cargo å bidra til å flytte bilen . Lastebiler og store sport nyttekjøretøyer anbefales.
2

Fest den ene enden av slepet stroppen til krokene eller hull i den fremre rammen på bilen din. Ikke fest stroppene til støtfangeren på bilen som din støtfanger ikke kan håndtere trekke av slepet og kan bli skadet.
3

Fest den gjenværende enden av slepet stropp på baksiden av lastebil eller sport utility vehicle gjør tauing. Løkke eller krok i stroppen på hengerfeste mottakeren på bilen, ikke støtfangeren.
4

Slå på fare lys i begge kjøretøyene å signalisere andre drivere for å bremse ned og holde trygg klart avstand. Tildele en person å kjøre tauet bilen med den døde starteren. Selv om bilen ikke kan kjøre, må noen styre bilen og bruke bremsene når du stopper.
5

Sett bilen ble tauet i "nøytral". Kjør sakte og unngå travle veier. Sørg for at ledelsen kjøretøyet kan snu og stoppe tid for den tauet kjøretøy, for å unngå en kollisjon. Drive med forsiktighet og unngå slamming på bremsene, noe som kan føre til at stroppen å rykke løs (se Reference en).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75699.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair