Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan koble en Impact Gun til en kompressor

Fjerne rustne bolter kan være en frustrerende og tidkrevende oppgave. Noen ganger, uansett hvor mye penetrerende olje du bruker, du bare ikke har innflytelse til å fjerne bolten. For de virkelig vanskelige bolter, kan en muttertrekker utgjøre hele forskjellen. En slagtrekker slår høytrykk luft fra kompressoren inn høyt dreiemoment for å fjerne de mest gjenstridige bolter. Med riktig slange og fittings, koble en muttertrekker er raskt og enkelt. Du trenger
Muttertrekker
Air kompressor slange
Vis flere instruksjoner
en

Koble den ene enden av en skikkelig-karakter luftslangen til kompressoren ved å trekke tilbake utgivelsen kragen på fat kontakten festet til enden av slangen, skyve kontakten over air-uttaket nippel på kompressoren og slippe kragen.
2

Koble den andre enden av slangen til muttertrekker ved å trekke tilbake utgivelsen kragen på fat kontakten festet til enden av slangen, skyve kontakten over luftinntaket nippel på skiftenøkkel og slippe kragen.
3

Slå på kompressoren og justere lufttrykket innstilling til riktig nivå for verktøyet som er forbundet med kompressoren. Åpne cutoff ventilen (hvis noen) på lufta utløpet av kompressoren.
4

Trykk inn avtrekkeren på skiftenøkkel-kort for å sjekke for forsvarlig drift.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73284.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair