Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Fuel Pressure Regulator på en 2003 Suburban

The Suburban er en stor sport utility vehicle. Chevy begynte å bygge denne populære modellen i 1935. Suburbans bygget siden 2000 er lik Chevrolet pickup biler, bortsett fra at de har en stasjonsvogn kroppen. Motoren mest brukte i 2003 Suburban er en 5,3-liter, åtte-sylindret motor med sekvensiell innsprøytning. Denne motoren krever et drivstoff trykkregulator for å holde trykket i drivstoff linjer i riktig område. Du trenger
Stikknøkkel satt
Shop fille
Fuel trykkmåler
Bensin container
Motorolje
Vis flere instruksjoner
1

Fjern kabelen fra den negative batteripolen med en pipenøkkel for å sikre at du ikke starter motoren utilsiktet. Løsne lokket til bensintanken for å avlaste trykket i tanken.
2

Wrap en butikk fille rundt drivstoff trykktilkopling på drivstoff rail. Fest en drivstoff trykkmåler til montering og plasser bleed slangen for trykkmåleren i en beholder godkjent for lagring av bensin. Åpne trykkmåler ventilen og tillate brennstoffet å renne ned i beholderen. Ta av drivstoff trykkmåler fra drivstoffet trykktilkopling.
3

Koble skruene på øvre ventilsett med en pipenøkkel. Fjern det øvre samlerør fra motorblokken. Løsne vakuumrør fra drivstoffet trykkregulator.
4

Slipp snap ringholderen rundt drivstoff trykkregulator og fjerne drivstofftrykket regulator fra holderen. Kast O-ringer og drivstoffilter.
5

Smør nye O-ringer med motorolje og montere dem på drivstoff trykkregulator. Installer drivstoff trykkregulatoren inn i holderen sin og engasjere snap ring rundt drivstoff trykkregulator.
6

Koble vakuumslangen til drivstoff trykkregulator. Fest den øvre ventilsett med festeboltene ved hjelp av en pipenøkkel. Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74727.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair