Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en 2002 Toyota Camry Oxygen Sensor

The oksygen eller O2 sensoren i 2002 Toyota Camry er viktig for riktig drift av drivstoff styringssystem. Hvis du begynner å oppleve harde starter, dårlig tomgang kvalitet og steiling, kan du ha en defekt O2 sensor. I de fleste tilfeller vil en defekt O2 sensor normalt føre til at CEL eller check engine lys på dashbordet til å lyse opp, som indikerer et problem et sted i systemet. Lever maskinen skannes i en auto deler butikken (de fleste vil gjøre det gratis) for å finne ut om det er problemet på din Camry. Du trenger
Jack
Jack står
O2 sensor socket
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Løft forsiden av Camry med en jack. Plasser et sett med bukker under bilen for å støtte det, fjerne jack
2

Finn O2 sensor i eksosrøret under bilen.. Sensoren ligger rett bak katalysatoren og har et ledningsnett pigtail koblet til enden av det.
3

Følg ledningsnettet pigtail tilbake til kontakten der den kobles til ledningsnettet på bilen. Åpne låsen på kontakten og skille de to halvdelene, dra i kontakten kroppen, ikke på ledningene.
4

Snu O2 sensor mot klokken med en O2-sensor og en skralle til den er ledig fra trådene i eksosen. Fjern O2 sensor fra bilen og kast den.
5

Tre nye sensoren inn i eksosrøret for hånd for å sikre at du ikke krysser tråden det. Stram sensor med en skralle og O2 sensor socket.
6

Koble pigtail fra den nye O2 sensoren til ledningsnettet kontakten på bilen, presser de to halvdelene sammen til låseklaffen engasjerer. Sørg for å rute ledningene vekk fra eksos slik at de ikke smelter når bilen kjører.
7

Hev bilen av bukker med en jekk og fjerne stands fra under bilen. Senk bilen til bakken og ta ut kontakten.
8

Start motoren for å bekrefte at reparasjonen var vellykket, sjekke varsellampene på dashbordet. Hvis CEL eller check engine lys er ute, er sensoren fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71939.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair