Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer du en Jeep Strøm Tech 2.4L Oil Pump

Chrysler har brukt PowerTech merkevare for en rekke urelaterte motorer. En type PowerTech motoren er en firesylindret 2,4-liters motor som dukket opp i Jeep Liberty 2002-2005. Oljepumpen på denne bilen sirkulerer oljen hele motoren for å gi smøring for sine bevegelige deler. Jeep PowerTech 2,4-liters motor har sin oljepumpe på veivakselen tannhjulet foran motoren. Du trenger
Stikknøkkel satt
Special Tool 6793
Special Tool C-4685-C2
Shop rag
pakning sealer
Motorolje
Special Tool 6792

Vis flere instruksjoner
en

Fjern kabelen fra minuspolen på batteriet med en pipenøkkel. Koble bakdekslet på timing belte og løsne timing beltestrammeren. Løsne timing belte.
2

Koble festeboltene for bunnpannen med en pipenøkkel. Fjern bunnpannen fra motoren.
3

Fjern veivakselen tannhjulet med Special Tool 6793 og Special Tool C-4685-C2. Koble veivakselkile med en pipenøkkel og ta av olje pick-up rør fra oljepumpe. Fjern oljepumpe og veivakselen segl fra veivakselen tannhjulet. Kast veivaksel segl.
4

Rengjør monteringsflatene for den nye oljepumpe med en butikk fille og bruke pakning sealer til monteringsflatene. Sett på O-ringen inn i utløpspassasjen av oljepumpe. Fyll oljepumpe med motorolje å prime den.
5

Juster rotoren leiligheter av oljepumpe med veivakselen leiligheter. Monter oljepumpen til blokken med en ny tetning veivaksel. Koble veivakselkile med en pipenøkkel. Installer veivaksel tannhjulet med Special Tool 6792 for å sette tannhjul til den opprinnelige dybden.
6

Koble oljepumpe pick-up rør til olje pumpen. Monter bunnpanne og fest festeboltene med en pipenøkkel. Installer Registerreim og koble det bakre dekselet for timing belte med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74872.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair