Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan å hoppe starte en Durango

Hvis du får i din Dodge Durango og det vil ikke starte, det er en god sjanse for at batteriet er dødt. Finn noen i nærheten med en fungerende kjøretøy og startkabler å hoppe starte din Durango. Du trenger:
Working kjøretøy
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Fjern all metal smykker og klokker.
2

Kjøre og parkere den arbeider kjøretøyet nær nok slik at kablene kan nå. Ikke la bilene å røre. Kontroller at parkeringsbremsen er satt på begge bilene.
3

Slå av tenningen for både arbeids bilen og din Durango. Husk å slå av air condition, varmeapparat, GPS system og radio. Alt som bruker strøm til å kjøre kan bli skadet med tilstrømningen av kraft til bilen.
4

Clamp ene enden av startkabler til den positive innlegg på batteriet til å jobbe kjøretøyet. Deretter klemme den andre enden av den samme kabelen til den positive innlegg av Durango er dødt batteri.
5

Klem den andre enden av kabelen til den negative innlegg av arbeidsdagen bilen og den andre enden til Durango motor.
6

Slå på tenningen for arbeiderklassen kjøretøyet. La oss hvis kjøre i noen minutter og deretter prøve og starte Durango. Hvis det ikke starter opp, la den andre bilen kjøre for en litt lenger og prøv igjen. Hvis Durango fremdeles ikke starter, er det sannsynligvis ikke batteriet, og du trenger ha det slept til en mekaniker.
7

Fjern startkabler i motsatt rekkefølge som du setter dem på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71942.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair