Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en 1991 Toyota Pickup Starter Solenoid

Toyota pickup lastebiler er kjent for å kjøre en lang tid før det blir behov motor erstatning, med mange eiere som bruker sine lastebiler for flere hundre tusen miles. Hvis du har eid Toyota pickup lastebil for noen tid, kan det være nødvendig å endre pickup startsolenoiden. Solenoiden er festet til lastebilens starter som er plassert på passasjerens side ved den nedre, bakre del av motoren legeme. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Standard metrisk pipenøkkel
Flere Instruksjoner
en

Åpne panseret på din Toyota pickup. Koble kabelen koblet til minuspolen på batteriet og koble alle ledningene fra lastebilens starteren.
2

Ta av starteren fra kjøretøyet ved unbolting den fra sine festebraketter. Etter fjerning, løsne el-positive og negative fører med en Phillips skrutrekker og fjern festeskruene som fester den til starteren.
3

Fest den nye solenoiden til starteren ved å sette montering skruer deretter feste de positive og negative fører til starteren.
4

Monter startmotoren i sin tidligere stilling. Må du feste starteren og fest bakken og makt ledninger for å fullføre solenoid bytte ut.
5

Fest starteren kabelen til minuspolen på batteriet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71943.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair