Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre Dynamo Belt på en 1996 Prizm LZI

The Geo Prizm delte samme plattform som Toyota Corolla på 1990-tallet. Disse bilene kom med en 4-cylidner motor som brukte en V-belte system for å drive motor deler, med individuelle belter kjører hver komponent. Hvis dynamoen beltet går ut, vil ladesystemet slutte å fungere, og du vil til slutt bryte ned. Heldigvis kan endre beltet på 1996 Geo Prizm LZI gjøres på under 10 minutter. Du trenger:
Fastnøkkel sett
Replacement dynamo beltet
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn dynamo. Det er på førersiden av motoren, mot toppen. Det er to bolter som holder dynamoen på plass. Løsne begge med en fastnøkkel.
2

Skyv dynamoen mot midten av motoren for å fjerne all spenning på beltet. Deretter trekker beltet ut av dynamo og den sentrale trinse og kast den.
3

Sett erstatning belte på den sentrale trinse, da den rundt dynamoen. Skyv dynamoen vekk fra motoren og trekk til dynamo boltene med en fastnøkkel.
4

Trykk ned på midten av beltet og se hvor langt du klarer å presse den ned. Hvis du kan presse det mer enn 1/4-tommers, skyv dynamoen lenger tilbake for å legge til mer spenning til linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72076.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair