Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Forskjellen mellom Hydraulic Oil & pneumatikk Oil

hydraulikkolje og pneumatiske (smøre) olje er to ulike væsker for helt andre bruksområder. Det er viktig å forstå disse forskjellene ved valg av olje til bruk. Valg av feil væske kan føre til svikt i utstyret eller skade. Hydrauliske og pneumatiske

Hydrauliske systemer bruker en væske, for eksempel olje, under press for å drivsylindre, ventiler, motorer og så videre. Pneumatiske systemer bruker en gass, slik som luft, under press, til makten sylindere, ventiler, motorer, blant annet utstyr.
Hyrdaulic Oil

hydraulikkolje, noen ganger kalt hydraulisk væske, blir brukt til å overføre energi fra en komponent til en annen i et hydraulisk system. Det finnes flere typer av olje som kan bli anvendt i et hydraulisk system, avhengig av den enkelte anvendelse. Ulike oljer har ulik viskositet og kompressibilitet. Maskineriet brukes vanligvis angir hvilken type hydraulikkolje er nødvendig.
Pneumatisk Oil
En pneumatisk system er drevet av komprimert luft.

Pneumatisk olje, oftere kalt smøreolje, brukes til å smøre de bevegelige delene i et pneumatisk system. Pneumatisk olje har typisk en lav viskositet og er lett forstøves slik at den kan transporteres av den komprimerte luft i systemet. Noen systemer vil ha et oljereservoar som automatisk utleverer smørende pneumatisk olje, mens andre krever at operatøren legge til et par dråper olje hver så ofte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74572.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair