Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bruke Helical Thread Setter

Trådene av en tappet hull blir lett skadet. Når skaden er omfattende, må du erstatte ødelagte gjenger. I mange tilfeller kan du ikke bare bore ut de eksisterende ødelagte gjenger, trykker hullet og installere en større lås. Dette er tilfeller der du trenger å installere spiralformede thread inserts. En skrueformet tråd innlegg er et pakket ledning som har en innvendig diameter som samsvarer med de opprinnelige skadede hull. Etter installasjonen vil det spiralformede tråd innsatsen har nesten samme strukturelle integriteten som de opprinnelige trådene. Du trenger:
Vernebriller
spiralformede tråd reparasjonssett
Drill bit satt
Variabel hastighet drill motor
Klippe og tappe væske
Tap tee-håndtak
Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg vernebriller.
2

Se de spiralformede tråden reparasjonssett installeringsinstruksjonene å bestemme hullstørrelsen nødvendig for spiralformede tråd innsatsen.
3

Velg riktig størrelse borekronen fra borekronen sett, sikre boret i chucken av bormotor, og rikelig pels borekronen med skjæring og tappe væske.

4

Sett tuppen av boret inn i hullet med ødelagte gjenger, trykke på avtrekkeren av bormotor, og bore ut ødelagte gjenger.
5

Place den medfølgende springen som samsvarer med spiralformede tråd innsatsen du vil bli installert i springen tee-håndtak, frakk kranen med skjæring og tappe væske, og legg enden av kranen inn i hullet.
6

Åpne vannkranen tee-håndtaket med klokken for å træ hullet. Hvis du merker motstand kommer fra springen, vri tee-håndtaket mot klokken en halv omdreining og deretter fortsette å slå trykker klokken for å fortsette å kjøre kranen inn i hullet.
7

Fjern kranen fra det gjengede hull og kjøre springen måleren omsluttet av den spiralformede tråd kit for å sikre at trådene kuttes fullstendig. Hvis springen måleren ikke går i gjengeboringen lett, gjenta trinn 6 for å rense gjengene.
8

Tre spiralformede tråd innsatsen på gjengene innsetting verktøy vedlagt i spiralformede tråd insert kit. Kontroller at innsetting tang passer inn i sporet på innsetting verktøyet.
9

Sett tuppen av innsetting verktøy i gjengeboringen, og slå innsetting verktøy for å træ sette inn i hullet.
10

Fjern spiralformede innsetting verktøyet fra gjengeboringen, setter tang flytting verktøyet inkludert i spiralformede gjengeinnsats kit inn i spiralformede gjengeinnsats, og smekk tang fra innsatsen.

11

Kast tang og sette inn riktig størrelse festet inn i nyinstallerte spiralformede gjengeinnsats.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71675.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair