Hvordan lese en to Needle Oil Pressure Gauge

Olje press er en viktig indikator for kommersielle og forbruker oljetanker og kjøretøy. Mekaniske oljetrykk målere fungerer ved trykkfølsomme Bourdon rør koblet til hver trykksatt linje. En to nål olje trykkmåler har to separate Bourdon tube systemer og nåler på målerflaten koblet til to separate oljetanker eller linjer. Du trenger
Dual nål olje trykkmåler
Gauge manuell
Oljetank eller kjøretøy system manuell
Pressure enhet konvertering diagram
Vis flere instruksjoner
1

Kontroller at forsiden av de to nål olje trykkmåler. Legg merke trykket skala og dets enheter. For eksempel kan en typisk olje tankmåler har en 0 til 500 skala. Bekrefte at trykket enheter er i pounds per kvadrattomme.
2

Gjør deg kjent med trykket skala ved å lese av måleren manuelt dersom apparatene ikke er i PSI. For eksempel kan omfanget være i enheter kalt "barer". Konverter ukjente enheter til kjente PSI på et stykke papir ved hjelp av et trykk konvertering diagram hvis oljetanken eller linje system er europeisk eller asiatisk, slik at du forstår lesing.
3

Observer stilling av hver av de to nålene på forsiden av måleren. Hvis en nål er under nullpunktet på skalaen eller begge nåler indikerer den samme trykk, kan måleren bli skadet eller ute av kalibrering. Rådfør måleren for å feilsøke.
4

Identifiser tanken eller linje som hver pinne indikerer oljetrykk for. Se i oljetanken eller kjøretøy manual for denne informasjonen. Vanligvis vil de to nålene på oljetrykkmåleren ansikt være forskjellige farger. Manualen skal identifisere hvilken farge nål indikerer hvilken tank eller linje press, hvis denne informasjonen ikke er merket på måleren ansiktet.
5

Les de to olje tank eller linje presset indikert av to forskjellige farger nåler . Skriv ned avlesningene på et stykke papir, og husk å merke seg hvilke tanker eller linje de er fra ved siden av hver avlesning. Sammenligne målingene til normal tank eller linje trykket varierer som angitt i systemet manuelt.
6

Følg feilsøking og tiltak trinnene i systemet for å rette opp situasjonen hvis en av de to olje presset indikert av dual nål olje trykkmåler er enten høyere eller lavere enn den angitte normalområdet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133907.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance