Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik oppgraderer du en E39 Bluetooth

BMW er en tysk produsent som gjør en rekke biler med funksjoner som all- wheel drive , surroundlyd , blokkeringsfrie bremser og et navigasjonssystem. E39 Bluetooth navigasjonssystem kommuniserer med mobiltelefonen din , og hjelper deg å få til en bestemt destinasjon . Du må oppgradere din navigasjonssystem for å motta de nyeste kartene . Selv om de fleste nettsteder og tredjeparts selskaper hevder de har oppgradere verktøy for navigasjonssystemet , er det best å kontakte din BMW -forhandler . Du trenger
BMW B39 DVD
Vis flere instruksjoner
en

finne ut om BMW krever en CD eller DVD for å oppgradere Bluetooth system . BMW skapte B39 Bluetooth GPS-systemet mellom 1997 og 2003 . Modeller før 2002 krever en CD ; modeller etter 2002 bruker en DVD
2

Kontakt din nærmeste BMW forhandler og spør etter den siste CD eller DVD for din B39 system . . Det kan ta mellom 7 og 10 virkedager for CD eller DVD for å komme i posten .
3

Trykk på "åpne " knappen på BMWs B39 underholdning enhet som huser din B39 Bluetooth navigasjon system . Når den åpnes, vil det løse ut den gjeldende navigasjon CD eller DVD. Fjern den fra CD-stasjonen.
4

Sett den nye CD eller DVD, og ​​trykk på " close" -knappen. Den B39 navigasjonssystem vil oppgradere til den aktuelle platen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148975.html

Previous:
Next:

driving tips