Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Trekk en 2005 Subaru Outback

Towing en 2005 Subaru Outback vil avhenge av den spesifikke sub-modell av bilen. 2005 Outback var tilgjengelig med automatisk eller manuell girkasse, som i stor grad vil avgjøre hvordan du kan taue bilen. En Outback med automatgir kan bare taues kort avstand med alle fire hjulene på bakken i sakte fart, mens en Outback med en manuell girkasse kan slepes en mye større avstand er hva du trenger
Motta trekkrok
trekkvognen
Vis flere instruksjoner
Outbacks med automatgir
en

Koble 2005 Subaru Outback til trekkvognen. Dette kan oppnås med et mottak stikk eller bruke et slep kjetting eller kabel.
2

Kontroller at Outback er i nøytral med alle fire hjulene på bakken. Noen annen konfigurasjon kan forårsake skader på bilen.
3

Tow Outback til en destinasjon ikke mer enn 31 miles unna. Tauefarten må ikke overstige 20 mph.
Towing en manuell girkasse Outback
4

Koble Outback til slepet kjøretøyet. Hvis tauing for kort avstand, et slep kabel eller kjede vil være nok. Hvis tauing for en lengre avstand, er et mottak stikk ideelt.
5

Kontroller at Outback er i nøytral med alle fire hjulene på bakken. Noen annen konfigurasjon kan forårsake skader på bilen.
6

Tow Outback til din destinasjon. Hvis går lange avstander, periodisk sjekk tilkoblingene for å være sikker på Outback forblir koblet til trekkvognen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148976.html

Previous:
Next:

driving tips