Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvor er plasseringen av Head Light , High /Low Light Switch på en 2005 Ford Expedition ?

I enkelte situasjoner kan det hende du må slå på de høye hovedlys i din 2005 Ford Expedition . Men hvis du ikke vet plasseringen av høy /lav frontlys bryteren, vil du være i stand til å gjøre det. På mange biler er høy /lav -bryter plassert på frontlys bryteren . På 2005 Ford Expedition , er høy /lav -bryter innebygd i multi -funksjons bryteren, i stedet for på /av frontlys bryteren. Når du finner bryteren , vil du også ønsker å vite hvordan du skal bruke det. Instruksjoner
en

Finn multi -funksjons bryteren. Sitte i 2005 Ford Expedition sjåfør sete og se nøye på rattstammen. Stilken som stikker ut fra venstre side av rattet er den multi -funksjons bryteren. I tillegg til å være for høy /lav frontlys bryteren, er det blinklyset og vindusvisker blad bryteren.
2

Kontroller at lyskasterne er slått på . Frontlys bryteren på venstre side av instrumentpanelet skal snus til høyre . Dette aktiverer frontlysene . Du vil bruke høy /lav -bryter på multifunksjon knappen for å skifte mellom de høye og lave bjelker .
3

tak i stilken ned og dytt stilken mot speedometeret. Det vil "klikke" på plass . Dette vil aktivere de høye hovedlys .
4

Trekk stilken tilbake mot deg for å gå tilbake til nærlys modus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148790.html

Previous:
Next:

driving tips