Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hybrid Vehicle Safety Information

Når du kjøper en hybridbil, sjansene er gode du er bekymret for miljøet. Du er også å tenke på de andre vanlige bekymringene som kommer opp når du kjøper en hvilken som helst bil, for eksempel hvor trygt det er. Hybrid biler er stort sett veldig trygt, men det er noen uløste problemer om hvilke du bør være klar over. Miljøsikkerhet

Miljøhensyn rangerer ganske høyt på listen over alle som vurderer hybridbil eierskap. Så hva med batteriene? Nyhetssaker om vanlige batterier fyller opp våre fyllplasser er rettmessig å forårsake noen tenkende person til å være bekymret. Størrelsen av hybrid bilbatterier er mye mer alarmerende, ved sammenligning. Imidlertid er de mest miljøfarlige batterier, små og hybrid bil alike, laget av bly. Det er derfor mange hybrid bilprodusenter og produsenter av mindre batterier både tilby nikkel-metall hydrid batterier. Selv om dette alene ikke løser problemet, er hybrid bilprodusenter annonserer sin forpliktelse til å resirkulere batteriene når de ikke lenger er brukbare. Du, som en bekymret borger, må holde dem til sine løfter.
Emergency Responder Hazards

Feilaktig håndtert elektrisitet kan være mareritt, så kjører en bil det er egentlig et gigantisk elektrisk motor kan kanskje gjøre deg litt nervøs. Hva skjer hvis du kommer inn i en ulykke og innsatspersonell må trekke deg ut av din hybridbil? Produsenter av hybridbiler har tenkt på dette scenariet, også. De har standardisert en fargekode betegnelse for høyspentkabler, som alle er oransje. De har også sørget for at hybrid elektriske systemer er faktisk ikke i direkte kontakt med chassis av bilen, så det er trygt for deg (og innsatspersonell) å røre bilen i tilfelle en katastrofe. I tillegg er det et omfattende system av sikkerhetssjekker i hele bilen for å hindre høy spenning strømmer gjennom chassis.
Pacemaker og defibrillator farer
p Det er anbefalt at personer med pacemakere og defibrillatorer holde seg borte fra motorrommet av hybridbiler. Hvis du har en av disse enhetene, har du sannsynligvis ikke bør prøve å gjøre din egen vedlikehold --- la det til kvalifiserte fagfolk. Imidlertid er det elektromagnetiske feltet kastet ut av motoren ikke er stor nok til å utgjøre noen fare for deg mens du kjører din hybridbil.
Fare for hybridbiler til Blind People
< p> Hybrid biler er veldig rolig når du kjører, i motsetning til tradisjonelle bensin-og dieseldrevne motorer. Siden de fleste blinde mennesker er avhengige av lyder for å hjelpe dem trygt gjennom dagen deres, det er noen legitim bekymring for at hybridbiler kan utgjøre en fare for blinde. Du, som en hybridbil driver, må du betale ekstra oppmerksomhet til hva som skjer rundt deg slik at du kan unngå å treffe fotgjengere. Per september 2009 har den japanske regjeringen bestilt studier med japanske bilprodusentene til å undersøke installere ulyden enheter i hybridbiler, noe som gjør dem tryggere for blinde.
Long-Term EMF Exposure Risks

Både National Institute of Health og National Cancer Institute sier at langsiktig EMF eksponering ikke utgjør en potensiell fare for menneskers velvære. Hva du bør vite er at vi er omgitt av elektromagnetiske felt hver dag: kraftlinjer, elektriske apparater, som bor i nærheten kraftverk ... det er uunngåelig i den moderne verden. Noen eiere av hybridbiler har rapportert syk kort tid etter å kjøpe dem, men produsentene har i stor grad bagatellisert disse bekymringene. Per september 2009, er dette problemet fortsatt uløst. Videre forskning er nødvendig før noen definitive konklusjoner kan trekkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144841.html

Previous:
Next:

bilulykker