Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finner jeg ut Gear Ratio på Ford Rear End?

Det er et par måter å bestemme girutveksling for en Ford bakenden, eller hvilken som helst bil eller lastebil for den saks skyld, og vi vil diskutere begge. Først kan det være nyttig å vurdere hva girutvekslingen er og virkningen av det på ytelsen til din bil eller lastebil. Girutveksling, sammen med den generelle hastigheten omdreininger per minutt (RPM) og dekkdiameteren alle faktor i en bil akselerasjon kapasitet. Jo høyere forholdet er (rotasjonen), desto bedre akselerasjon. Men jo mer akselerasjon jo mer slitasje på motoren, og jo verre gass kjørelengde. Instruksjoner
en

få et anslag kan gi deg en ganske god følelse av Fords girutveksling, og er ganske lett å gjøre. Først satte baksiden av bil eller lastebil på knekter. Så pakk en kabel eller sterkt tau rundt drivakselen, og hold kabel /tau rett opp i luften (i en 12.00 stilling), gjør sikkert det er rikelig med lengde igjen, som det vil vinden rundt drivakselen.

2

Marker dekk, tydelig, med hvitt kritt eller en lett å se markør som ikke er permanent. Plasser merket direkte på bunnen av dekket. Etter at viss Ford bil eller lastebil er i nøytral, rotere dekket nøyaktig én gang, inntil kritt mark er tilbake i sin opprinnelige posisjon, mens telle antall ganger drivakselen roterer. Overvåking av kabel eller tau revolusjoner vil bistå i å telle. Prøve og være så presis som mulig når man teller drivakselen rotasjoner
3

Måling girutveksling ved hjelp av denne estimere Teknikken er som følger:. Anta drivakselen rotert fire ganger, og kabel eller tau er igjen, etter at de fire rotasjoner, på 01:00 stilling. Dette ville likestille til Fords girutveksling være ca 04:01, fire komplette rotasjoner av drivakselen, og deretter til venstre ved 01:00 posisjon etter å rotere dekk en fullstendig revolusjon. Igjen, vil ikke en eksakt vitenskap, men dette gi deg et godt estimat.
4

Måling nøyaktig girutveksling innebærer telling, og påfølgende oppdelingen, av antall ringdrevtennene med antall av pinjong tenner. For eksempel, hvis din Ford bil eller lastebil har en ring gir med 38 tenner, og vil drevet har 10 tenner, er girutvekslingen 3,8:1 (38/10).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144309.html

Previous:
Next:

Trucks