Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Vance & Hines Shortshots

Vance & Hines Shortshots er en ettermarkedet eksosanlegg for en rekke motorsykler laget av Honda, Yamaha og Harley Davidson. Shortshots legge til en egendefinert, straight-pipe utseende til motorsykkelen mens inkludert street-juridiske lyddempere og lager beslag for ikke-drill, no-sveis installasjon. Shortshot rør er featuree forskjøvet, slash snitt ender og en 220-graders varme skjold. Montering på Harley Davidson FXR Super Glide er typisk for en modell drevet av den populære Evolution-serien av motorer. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern aksjen eksosrør.
2

Vurdere lager eksos pakninger og erstatte noe som vises slitt eller defekt.
3

Bolt lyddemperen monteringsbrakett, merket "278", for å transmisjonshuset ved hjelp av to 5/16-inch av 7/8-inch originalt utstyr flens bolter, den 5/16-inch av 3/4-inch Allen bolt og 5/16-inch skiver. Sett de to 5/16-inch av 7/8-inch originalt utstyr flensforbindelsesskruer gjennom baksiden av braketten før du strammer den til transmisjonshuset.
4

Spre den medfølgende slangeklemmesettet og skyv den over eksos porten slutten av den fremre hodet røret.
5

Monter OEM låseringene og flenser på foran og bak Shortshot hodet rør.
6

Slip en leveres hund bein-formet mutter plate under braketten på baksiden av fronten hodet røret. Bolt den flate braketten (merket "279") til hodet rør med en medfølgende 5/16-inch av 5/8-inch flens bolt. Ikke stram ennå.
7

Installer foran hodet røret ved hjelp av det opprinnelige utstyret nøtter. Ikke stram ennå.
8

Line up slangeklemmesettet med braketten rett under cam dekselet. Sett inn en 3/8-inch av 1-tommers bolt med skive gjennom toppen av røret klemme. Plasser en annen skive på bolten og fest med en 3/8-inch låsemutter.
9

Juster # 279 brakett med # 278 lyddemperen monteringsbrakett. Sett 5/16-inch av 7/8-inch flens bolt inn hunden bein mutterplaten på baksiden av fronten hodet røret. Ikke stram ennå.
10

Slide annen hund bein-formet mutter plate under braketten på baksiden av bakre hodet røret.
11

Monter bakre hodet røret ved hjelp av det opprinnelige utstyret nøtter. Ikke stram ennå.
12

Bolt bak hodet hodet rør til 279 og 278 braketter med 5/16-inch flensforbindelsesskruer.
13

Plasser rørene slik at de vises parallelt fra høyre side av motorsykkelen.
14

Stram 5/16-inch hode flensboltene på foran og bak hodet rør. Trekk til eksos port mutterne på de foran og bak hodet rør. Stram foran hodet pipe klemme bolt.
15

skru utover skruene på alle medfølgende slangeklemmer slik at de er helt åpen. Sett halen slutten av slangeklemme inn i holderen klipp på varmeskjold. Plasser varmeskjold over hodet rør og slå slangeklemmene slik at klemskruene er tilgjengelige. Stram slangeklemmene.
16

Løsne baffel bolt på baksiden av hodet rør og justere baffles på slutten av rørene slik at de endestykker flukter med endene av varmeskjoldet. Stram baffel bolt.
17

Kontroller at all maskinvare er strammet riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111537.html

Previous:
Next:

motorsykler