Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en Yamaha 1600

Yamaha 1600-motoren, som finnes i Yamaha Roadstar motorsykkel, bruker olje for å smøre sylinderveggene som de fleste andre motorer. Som miles gå på, begynner oljen å miste viskositet og bli skitten. Det er derfor Yamaha anbefaler oljeskift på regelmessig basis, noe som vil sikre at motoren varer så lenge som mulig. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
oljefilter skiftenøkkel
Replacement oljefilter
3,2 liter olje
Hex-head nøkkel sett
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Trekk av setet på motorsykkelen med hendene. Finn peilepinnen som er på høyre side av setet området, trekk peilepinnen bort fra motorsykkelen.
2

Sett avtappingspannen under midten av motorsykkelen. Fjern de to drenerings-boltene på bunnen av motorsykkelen, hvorav den ene er vertikalt under den fabrikk peilestaven, og den andre er på siden av oljetanken. Fjern disse boltene med en fastnøkkel og 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter. La oljen renne ned i pannen i 10 til 15 minutter, deretter installere avløpet bolter.
3

Fjern oljefilteret fra siden av motoren ved bruk av olje filter skiftenøkkel. Dypp fingeren i olje, deretter kjøre fingeren rundt gummipakningen på den nye oljefilteret. Monter det nye filteret på motoren ved hjelp av hånden din, og ikke stram det eller annet du vil ha problemer med å fjerne det ved neste oljeskift.
4

Fjern oljepåfyllingspluggen plassert bak den bakre sylinder med en hex-head tasten. Installer en trakt inn pluggen og hell 3,2 liter olje i veivhuset. Reinstallere oljepåfyllingspluggen.
5

Sett peilepinnen og setet med hendene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133158.html

Previous:
Next:

oljeskift