Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Leiebil Forskrift CFR

De politikk på hver leiebil plassering varierer, men kodene på føderale forskrifter har generelle regler, som for eksempel aldersgrenser som må følges av leiebil selskaper. Før en leiebil kan leies ut til en enkeltperson, må hun undertegne leiebil avtalen, som juridisk binder henne til alle vilkårene som er beskrevet i avtalen. Hvis leietaker bryter noen av disse vilkårene, kan det Leiebil selskapet straffeforfølge leieren for eventuelle skader, tap eller andre brudd som oppstår. Diskriminering Forskrift

Federal forskrift forby en leiebil plassering fra diskriminere sine leietakere. Så lenge leietakere oppfyller kravene, som juridisk leie alder, godkjent kredittkortbetaling, gyldig førerkort og forsikring, er leietaker lov til å leie en bil fra leiebil business. En leiebil plasseringen kan ikke nekte å leie en bil til en person på grunnlag av kjønn, rase, nasjonalitet, religion eller andre personlige egenskaper. Leien Plasseringen må ikke nekte en leie på grunn av en motvilje for en person. Dette er ulovlig.

Leiebil steder har rett til å kjøre en kredittsjekk på leietakere som bruker et debetkort som en form for betaling. Imidlertid må kredittsjekk enten gjøres tilfeldig, eller gjøres hele tiden. Det regnes som diskriminering å kjøre en kredittsjekk på et bestemt individ, er rase gruppe eller kjønn.
Aldersgrenser

Siden en leiebil avtale en juridisk bindende kontrakt, ingen person under 18 år kan lovlig inngå en kontrakt eller leiebil avtale. Leiebil steder må sikre at leietakere oppfyller minstekravet lovlig leie alder for å leie en bil. Noen leiebil steder ikke leie ut til personer under 21 år eller 25, og dette er lovlig. Det er opp til skjønn av leiebil sted å velge deres alder nedre aldersgrense, så lenge alder er over 18 år.
P Hvis leietaker er militært personell, noen leiebil steder gjøre unntak minimum deres alder kravet. For eksempel, hvis en alder for å leie en bil er 25, og militært personell er 21, kan leiebil beliggenhet gjør et unntak og leie bilen til tjenesten medlem så lenge bilen blir brukt til forretningsformål.

Forsikringer

Alle leietakere må ha noen form for bil forsikring for å leie en bil. Leietaker har forskjellige alternativer, som å bruke sin egen bil forsikring for å dekke ham mens han kjører den leide bilen. Hvis leietaker ikke har gyldig bil forsikring som dekker en leiebil, kan leietaker kjøpe bil forsikring fra leiebil selskapet, hvis dette alternativet er tilgjengelig.

Noen store kredittkort selskaper tilbyr bilforsikring til sin konto holdere. Imidlertid er forsikringen kjøpes med leiebil agenten gjelder kun for de som er angitt i leiebil avtale. Likeledes, hvis en leietaker bruker et kredittkort eller sin egen personlige bil forsikring, er bare de kontoinnehavere og drivere på forsikring dekket å kjøre den leide bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100775.html

Previous:
Next:

leie Cars