Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan lage en Bilutleie avtalen

En bil leieavtale skjemaet kan gjøres opp som en måte å beskytte deg hvis du bestemmer deg for å leie ut en bil som du eier til noen. En bil leieavtale lovlig kan beskytte deg i tilfelle av tyveri eller skade på kjøretøyet. Hensikten med en leiebil avtalen er å stave ut leievilkår og kostnader. Å bidra til å skape en auto leieavtale, kan du bruke elektroniske maler. Instruksjoner
en

Last ned en bil leieavtale mal for et tekstbehandlingsprogram. Disse malene kan gi deg en idé om hva som skal inkluderes i avtalen. Mange maler kan redigeres for å inkludere informasjon som er relevant for din situasjon. Et eksempel på et nettsted du kan bruke til å laste ned auto utleie skjemamaler er docstoc.
2

Inkluder informasjon om kjøretøyet på bilen leieavtalen. Dokumentere nummerskiltet samt merke, modell og år. Avtalen bør også detalj noen pre-eksisterende skader som kan være på bilen samt nåværende kjørelengde.
3

La plass for førerens informasjon på skjemaet. Har leieren inkludere hans førerkort nummer, samt kontaktinformasjon.
4

Stave ut lengden på leieavtalen. Skriv ut forventet avkastning dato samt dato og klokkeslett for utleie.
5

Skriv ut en spesifisert liste over utgiftene av leiebil. Dette kan omfatte daglig /ukentlig /månedlig pris, kjørelengde kostnader og forsikringskostnader.
6

Place vilkårene og betingelsene for bilutleie på avtalen. Inkludere en klausul som plasserer ansvaret på leieren at bilen skal returneres i samme stand når igjen din mye. Etter vilkårene, bør et sted for dato og underskrift bli tildelt. Lagre eller skrive ut tekstdokument.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100771.html

Previous:
Next:

leie Cars