Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan unngå å bli dratt av når du skal leie bil

Så bilen er i butikken, og du trenger å leie en bil, men ønsker å unngå å bli dratt av og føle seg utnyttet når du skal leie en bil? Vet du hva du skal se etter når du leier en bil? Du trenger
Internet
Tålmodighet
kredittkort
Work ordre fra mekaniker
Vis flere instruksjoner
en

gå på internett og bruk søkemotoren om preferanser ser opp bilutleie. Sørg for å gå til anerkjente nettsteder som brannmuren eller spion ware godkjenne for deg å vise. Sjekk med Better Business Bureau for å finne ut hvordan anerkjente selskapet er. Tidkrevende, men verdt det.
2

Forskning de ulike tilbudene tilgjengelig. Er det spesielle tilbud for bestilling på linjen? Er det en månedlig eller ukentlig spesiell? Hva med en bedrift person spesiell? Week end spesiell? Sommer eller ferie spesiell?

Har du spesielle behov som du er en røyker? Be om en røyker vennlig bil. (Ikke altfor vanlig lenger).
P Hvis du røyker og anlegget har ikke røyking biler er det viktig at du ikke snike en røyk i en ikke røykere bil. Noen mennesker har allergi mot sigarettrøyk, og de vil belaste deg for å ha bilen vasket og detaljert. (Dette er nevnt i kontrakten din - les den fine print)
3

I tillegg til specials oppført sørg Når du kontakter leiebil virksomhet som de er klar over din bil er på mekanikk og du har en kopi av arbeidet rekkefølge slik du ønsker den reduserte satsen. gjør

Mange vet ikke dette, men nesten 95% av leiebil har spesialtilbud når bilen blir reparert.

4

Ikke la kjæledyr inne i en leiebil som noen mennesker har allergi mot dyr, og de vil belaste deg for å ha bilen vasket og detaljert. (Dette er nevnt i kontrakten din - les den fine print)
5

Sørg for å lese kontrakten i detalj, inkludert den fine print for å unngå eventuelle misforståelser, en gang signert vil du være ansvarlig og en misforståelse vil ikke bli gjenkjent. De vil bare fortelle deg at du har signert kontrakten som tydelig (i 2pt font de ikke nevner) sier din avtale så det er viktig at du leser den kontrakten og vet hva godtar du.
6

Ok nå som du lest og akseptert vilkårene i kontrakten ved å registrere deg må du bruke et kredittkort med mer enn $ 500 tilgjengelig for leie bilen. De fleste steder godtar kredittkort bare og dette er fordi de vil sette et visst beløp "på vent" på kontoen din. Finn ut nøyaktig hvor mye de vil fryse eller satt på vent. Omfatter dette leieavgift eller er dette i tillegg til bilutleie kostnad? Still spørsmål ...
7 p Hvis du skal bruke bilen for mer enn bare lokale driving, finne ut om det er en mil kvote. Dette betyr at hvis du går over en viss mengde miles hva vil avgift bli? Hvis du vet at du skal sette mer enn gjennomsnittlig kjørelengde på auto spørre om de har en spesiell pakke for å imøtekomme din kjøring behov.
8

Ring din bil forsikringsselskapet og be dem om en leiebil er inkluderes i planen. Noen forsikringsselskaper og retningslinjer vil forsyne deg med en leiebil som dette kan bli inkludert i planen. Noen regler vil refundere deg.

Også spør forsikringsselskapet hvis du er dekket når du skal leie en bil? Hva med leiebil? Hvis så .. hva er dollar kvoter? Vil du trenge ekstra forsikring tilbys av leiebil agent? Spør om du må gi en kopi av din tilstand utstedt førerkort sammen med din nåværende gyldig forsikring kort og registrering til Bilutleie sted. Forsikringsselskapet er glade for å hjelpe deg og er svært kunnskapsrik om dette emnet. Du betaler for sine tjenester, utnytte dem.
9

Nå som du har signert kontrakten og dekket alle de ovennevnte skritt du må gå ut med en leiebil agent og fysisk se på bilen og skilt som til den faktiske tilstanden bilen er Bring inn til deres oppmerksomhet hver eneste ding, scratch, bulk, skrape eller ufullkommenhet som du ser både på innsiden og utsiden av bilen. Ikke bekymre deg for å virke smålig, når du returnerer bilen de vil granske den bilen og kan /vil belaste kredittkortet ditt for noen merke på den bilen som du ikke melde seg på før de forlater partiet. Ikke minimere selv den minste ripe eller flekk i polstringen med mindre du ønsker å betale for karosseri og lakkering for en bil du er tilbake!
10 p Med prisen på gassprisene nesten $ 5 per gallon det er viktig at du noterer hvor mye gass bilen har i det før du forlater partiet. Du vil være ansvarlig for hver eneste gallon og må returnere det fylt nøyaktig eller mer enn du startet ellers vil de belaste bilen ca $ 8 -. $ 10 per gallon
11

Hvor mye plass vil du virkelig trenger ? Mindre biler er billigere og mer økonomisk der som SUV-er og lastebiler ville bli høyere priset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100763.html

Previous:
Next:

leie Cars