Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Krav til leie en bil

Enten du tar en tur eller bilen din har brutt ned, må du oppfylle visse kvalifikasjoner for å leie en bil. Disse kvalifikasjonene er å sørge for at sjåføren er en ansvarlig person og vil være i stand til å akseptere eventuelle konsekvenser som kan utfolde seg. Hvis det er en ulykke eller et brudd ned, er leietaker ansvarlig og bil leie selskaper ønsker å eliminere sannsynligheten for at de vil bli igjen til å betale kostnadene. Alder

person leier bilen må være en minst 25 år gammel. Dette er et sikkerhetstiltak av forsikringsselskaper fordi folk alder 16 til 24 har den høyeste frekvensen av bilulykker og de grunn at med 25, har en person nok erfaring med å kjøre et kjøretøy for å være mindre utsatt for ulykken. Hvis du leier en bil utenfor USA, er minste alder vanligvis bare 21. For eldre voksne, er mellom 70 og 75 den avskåret for å kunne leie en bil.
Lisenser

For å leie en bil, et gyldig førerkort er nødvendig. En amerikansk førerkort vil fungere i noen stat og er vanligvis gyldig i andre land også. Utleie selskaper har rett til å nekte service til folk om deres lisenser har blitt suspendert til enhver tid eller hvis forbrytelser begått av denne personen, kan begge bli sjekke med et førerkort nummer. Midlertidige lisenser er akseptert av noen utleiefirmaene så lenge informasjonen på kortet er gjeldende.
Credit Cards

Et kredittkort er et krav for å leie en bil. Kredittkortet må være i navnet på personen som leier bilen. Debetkort godtas ikke når du sjekker ut en leiebil, men kan brukes til å betale for å leie bilen på sin retur. Kredittkort er nødvendig og debetkort aksepteres ikke når leie ut en bil fordi leieren påtar seg det fulle økonomiske ansvaret for bilen. Hvis bilen er totalt, kan et debetkort ikke være i stand til å levere midler til å betale for det.
Innskudd

Før du sjekker ut bilen, er et depositum nødvendig. Beløpet som kreves for innskuddet vil variere basert på individuelle selskaper, men alle krever et depositum. Når et utleiefirma tar et depositum, er pengene satt på venting eller frosset på kredittkortet før bilen blir returnert. Kredittkortet som brukes må samsvare med navnet på personen som sjekker bilen ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100778.html

Previous:
Next:

leie Cars