Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan spare penger på Rental Cars (for ferie-og forretningsreiser)

Hvis du vil vi leie en bil for en ferie eller forretningsreise, vil du ønsker å spare penger på leiebiler for å redusere de samlede reise expenses.Use den Trinnene nedenfor for å hjelpe deg å få de beste prisene på leiebiler. Instruksjoner
en

** Shop rundt på forhånd **

Se på nettet og ringe bilutleie selskapene personlig for bil avtaler. Ring både store kjeder og lokale bilutleiefirmaer for å finne de beste tilbudene og spare mest penger på bilutleie.
2

** Finn ut totale leieinntekter bil koster **

Finn ut alle avgifter inkludert parkering avgifter, flyplass avgifter, frafalt avgifter, etc. Noen ganger er det skjulte kostnader forbundet med å leie en bil som du ikke vil bli fortalt om. Så sørg for å spørre før du leier.
3

** Fyll opp før retur **

Sørg for å fylle bensintanken før du returnerer leie en bil. Dette vil spare deg for penger fordi du ikke vil bli belastet med bilutleie høye gass-avgifter som de tar betalt når de fyller tanken ved retur av seg selv.
4

** Bruk din egen forsikring **

Finn ut om forsikringen dekker leiebil forsikring. Du kan være i stand til å bruke din egen forsikring i stedet for å betale høye avgifter til leiebil selskaper.
5

** Get mindre bil **

Tenk hva slags bil du faktisk trenger å leie. Lei den billigste leie en bil som fortsatt vil gjøre jobben sin og passe mengden av folk og bagasje som skal reise.
6

** Sjekk for skader før du forlater **

Når du får din leiebil, sjekk for å se om bilen har noen skade. Sørg for å melde fra om skader på utleiefirma før du kjører bort, slik at du ikke belastes for skaden som ble gjort tidligere.
7

** Drop off i samme sted eller finne ut om ytterligere Avgifter tilkommer **

Du kan bli belastet ekstra er du slippe av leiebil på et annet sted enn du leide den. Være sikker på å finne ut om disse kostnadene.
8

** Finn ut om ekstra kostnader ut av staten eller ut av landet **

Du må kanskje betale mer for å ta en leiebil ut av staten eller ut av landet. Du kan spare penger på bilutleie ved å leie en annen bil for ulike deler av turen. Sjekk ut priser og sammenligne.
9

** ekstra kjørelengde kostnader **

Beregn i ekstra kjørelengde kostnader når du samtykker i å leie en bil. Hvis du vil bli belastet mer for ekstra kjørelengde, kan du spare penger ved å sørge for å holde et tett øye med hvor mye du reiser og unngå unødvendig kjøring.
10

** Unngå mindreårige driver kostnader **

Du vil sannsynligvis måtte betale for ekstra for førere under for 25, så prøv å unngå å ha en mindreårig sjåfør leie bil unødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100769.html

Previous:
Next:

leie Cars