Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

In-Town Moving Tips

En i byen flytte ikke kommer til å være så komplisert som å gå ut av byen. Du reiser et lite stykke, farten vil ta kortere tid, og din familie og venner kan være mer villige til å hjelpe. Du har muligheten til å flytte sakte over tid i stedet for å måtte pakke opp alt på en dag. Det er noen skritt du kan ta for å gjøre dette til en særdeles jevn og effektiv overgang. Litt etter litt

Siden du vil bare være å flytte til et annet område av byen, flytte klærne og mindre elementer en liten bit om gangen før du flytter helt ut. Gjør en avtale med din nye utleier (eller med selgeren hvis du flytter inn i et nytt hjem) for å bevege seg i en uke før levende arrangement på den gamle plassen er utløpt. Når du flytter litt på en gang, vil du også få muligheten til å sortere gjennom ting du ikke trenger og kaste dem.

Først flytte små møbler, ekstra fjernsynsapparater og komponenter, stoler og avføring, bøker, lagret klær som du ikke vil ha på seg i løpet at uken, papirarbeid, små kommoder og bord, litt om gangen. Flytt alt som kan passe inn i din bil eller van. Ta to eller tre turer per dag til du er ned til bare dine store møbler. Deretter kan du leie en liten, mindre kostbart å flytte varebil eller lastebil, eller be noen med en pickup lastebil for å hjelpe deg å flytte de større elementer, noen få om gangen, på den siste dagen.
verve Hjelp

Gjør det enkelt for dine familiemedlemmer og venner som bor i samme by for å hjelpe deg å flytte. Vurdere hver av planene sine og be om hjelp på et bestemt tidspunkt på dagen. For eksempel, hvis din venn får ut av arbeid på 17:00, be ham komme over på 8 etter å ha tatt en lur for å hjelpe deg med å pakke. Hvis du har et familiemedlem som er en natt ugle, be ham komme over i midten av natten for å hjelpe deg å transportere ting til det nye stedet. Tilby å lage middag eller gå ut for en drink i byen etterpå som en takk for hjelpen.
Money Saving Tips

Du kan spare penger på boksene under en i byen trekk. Bare fortsett å bruke de samme boksene som du går frem og tilbake på små turer til det nye huset. Bestemme hvilke hus du skal bo i under overgangsperioden. Hold strøm og kabel på i bare at én plassering. Flytte ting inn i den nye plassen på dagtid hvis mulig slik at du ikke trenger kunstig lys i stedet som ikke har elektrisitet ennå. Ta med en batteridrevet lampe og en radio for underholdning for hjemmet som ikke har elektrisitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100773.html

Previous:
Next:

leie Cars