Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Typer Budsjett Truck Rental Rabatter

Rabatter på Budget lastebiler er tilgjengelig på en jevnlig basis. De fleste av rabattene er festet med regler, forskrifter og visse krav som må oppfylles. Rabatten du får kan være betinget av tilgjengelighet, plassering og blackout datoer. Sjekk alltid med et budsjett lastebil utleie i området for å se hva som er tilgjengelig. Les alle vilkår og betingelser. Satsene kan variere fra sted og tid på året. Søkere vil fortsatt være ansvarlig for eventuelle skatter, gebyrer og tilleggsavgifter. Militære

Militært personell kan få 20 prosent rabatt på lastebil leie hvis du kan gi dine bestillinger for representanter til vurdering. For å kvalifisere må du bestille din reservasjon online på budgettruck.com. Din 20 prosent rabatt kan gjelde for din tid for leie samt kjørelengde. Som medlem av det militære, det er personlige rabatter i tillegg.
AARP
p Som et medlem av American Association of pensjonister (AARP), kan du få visse rabatter fra budsjettet. Fra søndag til torsdag, kan du få en 20 prosent rabatt på din lastebil utleie. Rabatten er redusert til 10 prosent på fredag ​​og lørdag. Du vil fortsatt bli pålagt å betale en fysisk skade frafallelse av $ 10 per dag. For å kvalifisere for rabatter, må du foreta en bestilling ved å ringe (866) 470-7374, og nevner Budget Truck Rental kontonummer, som er 56000058459. Du kan også bestille din bestilling på nettet ved budgettruck.com /AARP.

Studenter

Studenter kan få 10 prosent rabatt for eventuelle lokale trekk og rabatt øker til 15 prosent for en-veis trekk. Disse rabatter gjelder syv dager i uken. En måte å få en rabatt er å søke på nettet, men når du gjør det du må taste inn kampanjekoden TRUKU. Du trenger en gyldig studentbevis når du henter din lastebil.
Lærer /Pedagog
p Hvis du er lærer eller pedagog, har Budget også rabatter. Du får en rabatt på 10 prosent på lokale trekk og det øker til 15 prosent for enveis trekk. Du kan motta disse rabatter syv dager i uken. Når du søker på nettet, skriv inn kampanjekoden, er som lærer. Du må gi verifisering av ditt yrke når du plukker opp lastebilen.
Typer

Pensjonist får 15 prosent rabatt. Hvis bestillingen blir gjort på nettet, vil de trenger for å inkludere kampanjekoden SENIOR. Lignende rabatter er tilgjengelig for brann, politi, EMT og bar foreningen medlemmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100772.html

Previous:
Next:

leie Cars