Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan leie en bil billig

Når du trenger å leie en bil, det siste du trenger å bruke mer penger enn du må. Ved å bruke litt ekstra tid, kan du spare en masse ekstra penger med disse tipsene. Du trenger
tålmodighet
denne artikkelen
Vis flere instruksjoner
en

undersøke online for salgsfremmende koder, kuponger og rabatter som kan brukes til stort leiebil selskaper som Budget, Avis, Enterprise og Hertz. Hvis du ønsker en liste over selskaper, Google "bilutleie selskaper." For en liste over kupongkoder og kampanjer, søk som streng, også.
2

Undersøke nettsider som http://www.carrentals.com/. Du kan skrive inn postnummeret ditt, dato og klokkeslett for utleie, og få en liste over priser fra laveste til høyeste fra de store nasjonale bilutleie selskapene.
3

Du kan, hvis . du vil, der og da, på nett, registrere deg for en leiebil og plukke den opp på prisen notert
4

Du kan imidlertid bruke dette som et godt utgangspunkt i stedet - og du don 't nødt til å stoppe der.
5

Siden du har skrevet inn ditt postnummer, resultatene du gir den nærmeste bilutleiefirma. Ikke vær redd for å ringe dem direkte - du kan ha til Google eller se i telefonboken for sine tall - og si at du har vært på nett, blitt sitert en pris, og spørre dem rett ut om de kan gjøre noe bedre . Ofte kan de.
6 p Hvis du, for eksempel, er en høyskole alumnus eller alumnae, kan du ha rett til en rabatt på opptil 15 eller 20 prosent. Selv om du ikke har fått dokumentasjonen fra alma mater, kan selskapet ha ID-nummeret på filen. Det gjør ikke vondt å be.
7

Ask, også, hvis din arbeidsgiver eller selskapet har en rabatt avtale med bilutleiefirmaet. I så fall kan denne rabatten kombineres med alumni rabatt? Kanskje det kan.
8

også spørre om selskapet selv har noen kuponger eller kampanjer som kan brukes til å leie din. De kan ikke, eller de kan ikke være i stand til å tilby deg noen, men du vil ikke vite med mindre du spør. Vær høflig -. Ingen vil utsette deg for å spørre
9

Betrakt en pre-betaling for leie din. Ofte selskaper tilbyr en rabatt for å gjøre det. Spørre om du er kvalifisert for en ekstra rabatt hvis du gjør dette.
10

Ikke leie mer bil enn du tror du trenger. Siden leie er midlertidig, bør du vurdere å leve uten elektriske vinduer, dørlåser og andre luksusvarer. En mindre bil uten alle klokkene og plystre betyr en mindre leiebeløpet.
11 p Hvis du trenger bilen for et par dager, bør du vurdere å leie på en ukentlig sats, som ender opp med å bli mer økonomisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100764.html

Previous:
Next:

leie Cars