Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan skrive en RV Rental Agreement

Hvis du eier en campingbil (RV) som en sekundær hjem, lurer du kanskje på hva du skal gjøre med denne store, nyttig kjøretøy i disse tider når du ikke er road tripping. Å tjene ekstra penger i løpet av nedetid, bør du vurdere å leie den ut til en ansvarlig part. Siden en RV er veldig mye som et hus, må du sette opp en leieavtale som kan sammenlignes med en leilighet, men med ytterligere informasjon om slitasje at leietaker vil skape ved å kjøre bilen, antagelig for lange strekninger. Det er noen flere ting du bør inkludere i din RV leieavtalen også. Instruksjoner
en

Skriv full informasjon om leieren på leieavtalen. Inkluder fullt navn, adresse, mobiltelefon, hjemmetelefon og førerkort antall leietaker. Du kan også være lurt å gjøre en kredittsjekk for å sikre at leietakeren er en god risiko. Siden dette er en bil utleie, må du være i stand til å spore opp leieren og gjenopprette RV i tilfelle av et problem.
2

Skriv i den månedlige leien beløpet du vil ta betalt for RV utleie. Pass på å ta hensyn til eventuelle avskrivninger (slitasje) på kjøretøy som vil skje i løpet av utleie. Inkluder innskuddsbeløpet som kreves for å starte leieavtalen, om ikke depositumet vil bli returnert og når.
3

Bestem avtaleperioden. Mange RV leieavtaler er kort sikt, som spenner over bare et par uker eller et par måneder når leietakeren planlegger en biltur ferie.
4

Definer hvordan RV vil være forsikret under utleie. Vil leieren må kjøpe en midlertidig forsikring, eller vil han bruke sin egen personlige politikk? Pass på å utpeke i avtalen som er autorisert til å kjøre RV. Skriv i noen andre ansvaret for leieren, for eksempel rengjøring, vedlikehold og rapportering skader og tap.
5

Skriv inn hvor mange personer maksimalt har lov til å leve og reise i RV. Hvis RV er laget for en enkelt familie på fire, om du ikke ønsker leieren å prøve å stappe tre familier i van. Dette vil føre til unødig stress til bilen og boligkvarter. Inkludere eventuelle forbud om bruk av kjøretøyet, for eksempel kjøre det til visse stater.
6

Inkluder eventuelle straffetiltak som vil bli belastet dersom noen del av avtalen er brutt av leietaker. Sørg for å inkludere noen avgifter som vil bli belastet dersom RV er returnert i dårlig forfatning. Diskuter rett få tilbake bilen hvis noe går galt.
7

Sign leieavtalen (både eier og leietaker) i nærvær av en notarius, og sørge for at begge parter får en kopi. Få en kopi av leieren identifikasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100766.html

Previous:
Next:

leie Cars