Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Slik starter en bil Sharing Club

Leve i landet eller et annet område der leiebil eller deling er ikke tilgjengelig setter en belastning på sjåfører som trenger en ekstra bil for ærend og dagsturer eller når en primær bilen bryter ned. Men sammen med familie, venner og andre folk i nabolaget eller samfunnet, kan du starte en bil deling klubb. Nyte fordelene av å ha en midlertidig bil tilgjengelig når du trenger det. Les videre for å lære hvordan du starter en bil deling klubb. Instruksjoner
en

Finn ut hvem som er interessert i å starte en bil deling klubb. Ta en stemme eller avstemning på offentlige møter eller sammenkomster, og spørre rundt når du er ute og farter, og finne folk som ønsker å delta i å starte og bli med i klubben. Skriv ned navn og nummer og holde en liste.
2

Plan et spesielt møte og gjøre en agenda for hva du vil diskutere under møtet. Kalle folk på listen din for å invitere dem til å møte. Oppmuntre folk til å ta med mat og drikke som har en tendens til å gjøre møtene gå glattere.
3

Forbered en liten presentasjon på forhånd om fordelene ved å starte en bil deling klubb. Outline prosedyrer du tror du er nødt til å ta som en gruppe for å starte en bil deling klubb.
4

møte og snakke med interesserte venner, familiemedlemmer og andre mennesker om bil og /eller lastebil bruk behov. Gi din presentasjon og beregne god tid for andre å stille spørsmål og snakke.
5

oppfordrer alle til å komme til beslutninger om hvor mange biler du ønsker å kjøpe som en gruppe, hvor du vil kjøpe bilen (e) fra og hvor mye du vil alle være villige til å bruke på bilen (e).
6

Bestem hvem som skal lede klubben, og hvis lederne blir valgt eller ansatt. Finne ut hvem som vil være ansvarlig for å ha bilen vedlikeholdes og rengjøres regelmessig. Tilordne en kasserer og sekretær.
7

Se etter gode tilbud på biler. Finn ut fra din nye klubbens interesserte folk om de kjenner noen som vil selge deg en god bil eller lastebil. Vet at noen bønder eller rancheiere (hvis du bor i landet) vil trolig være villig til å dele et arbeid lastebil for å få klubben startet
8

Sjekk forhandlere -. Men ta noen sammen som er bra ved forhandlingsbordet. Se om du kan få en bedrifts eller virksomhet rabatt på en bil eller lastebil. Sjekk på nettet etter gode kjøp på nettsteder som Auto Trader eller eBay.
9

Få forsikringsdekning. Finn ut om gruppe eller virksomhet dekning fra forsikringsselskapet agent for å starte en bil deling klubb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100759.html

Previous:
Next:

leie Cars